Ähkintää ja puhkintaa

Moonbootsit jalkaan ja sitten taas menoks! 😉 Oih! Mä voisin käyttää noita bootseja vaikka joka päivä! Ne on ihan huiput ja oikeesti kivan tuntuset jalassa!
(iltapäivällä kun kävin pankissa, niin mummot ja papat  tuijotti mua ja mun moonbootseja kun jotain avaruusoliota ;D )
Eilen salilla tein taas ihan huippu hyvän treenin! 🙂 Tuntuu, että joka kerta salilla vois olla vaan vielä vähän pidempään ja pidempään. Tein selkä-hauistreenin ja silti vietin salilla reilusti yli tunnin plus päälle vielä vatsoja n.15min. Ihan huippua! 🙂 Mä siis oikeestaan ennen vaan jalkapäivänä oon saanu yli tunnin vierähtämään salilla. Nyt se menee helposti joka kerta ja jalkapäivänä reilut 1,5h.
Tein siis eilen ylätaljan, vaakasoudun, yhden käden kulmasoudun, hauista taljassa ja scott-penkissä tangolla, sekä eristävänä käsipainoilla scott-penkin ”tuella”.
Vasemmalla kuva ennen treeniä, vielä on tukka nätisti ja niin kivasti siinä. Oikealla treenin jälkeen, tukka sekasin ja silmissä tyhjä katse. 😀 Hahahaha! Mä en oikein tajua, että miten toi tukkakin on menny sekasin.. ;D Haha! Mutta ehkä niitä vatsoja tehdessä.
Tuossa pari kuvaa eristetystä hauiskäännöstä scotissa. Ja älkää nyt huolehtiko mistään tekniikoista siellä. Nämä kuvat ovat vain still-kuvia ilman varsinaista oikeaa liikettä. 😉 Mutta pirun tehokas on liike ja musta tuntuu, että mä kuulokkeet päässä ähkin ja puhkin (voihkin) vähän jotenkin liiankin voimakkaasti kun parit kundit siinä aina välillä kääns pääntä sinne mun suntaan.. ;D Hehe..
Sitten vatsoja tekemään. Tällasista kuvista mulle pärähtää päähän soimaan aina se Kummelin biisi ”Päässä liikkuu ei mitään, ei mitään, ei mitään. Aivoissa toimii ei mikään, ei mikään, ei mikään...”
Jep.. Ja sellainen ehkä oli tosiaan olokin taas reenin jälkeen. 😉
Nyt kuulkaa rakkaat höpönassut näyttää siltä, että BLOGIPÄIVÄ JOUDUTAAN PERUMAAN. 🙁 Ihan parin päivän sisällä tullut perutuuksia sen verran, että osallistujamäärä on nyt vähän liian vähäinen. Jos kuitenkin tässä vielä huomiseen iltaan mennessä (su 16.12 klo 23.00 mennessä) tulee lisää ilmoittautumisia, eikä yhtään peruutusta lisää, niin sitten päivä järjestetään! Nyt siis vaikkapa TÄSTÄ vielä tsekkailemaan blogipäivän sisältö ja ilmoittautumaan jos halua on.
Mä lähden nyt kohti Lahtea yhden asiakkaani luokse (oikeesti Cheekin kanssa sen kotikaupunkiin käymään) ja illalla tän vuoden vikat Konstan humpat. Jeejee! 🙂 Kivaa lauantaita kaikille!
Loppuun vielä muutama kuva meiltä kotoa, laitoin eilen vähän ”joulua kotiin”. Iiiihanaa!!!