I ♥ GYM!

 Ohjauksia vetämään
Terse! Eiliset ohjaukset meni aivan upeesti ja sainkin heti kiitosta asiakkailta. Paras kommentti oli kuitenkin ehkä se kun ensimmäisellä hydrobic-tunnilla Cheek:n biisin pärähtäessä soimaan jumpan vanhin rouva kysyi ihastuneella äänellä: ”Onko tämä se Zekki siitä Elämä pelissä-ohjelmasta?” Siis voi ihana!! ♥ En lähtenyt korjaamaan ohjelman nimeä, enkä artistin nimen lausumista. Vastasin vaan, että kyllä. Se on juurikin se! Rouva sieltä vielä huikkasi, että ”oi että tämä on kyllä sellainen unelmavävy.” Voitte arvata miten vedin loputkin ohjauksista hymy korvissa. 🙂
Spinning-tunnin jälkeen miesasiakas tuli myös kiittelemään hyvästä musiikista. Hahaa! Ja siis jos näitä kommentteja tulee asiakkailta vielä lisää, niin mähän tosiaan järkkään sen ”Cheek-teematunnin”… 😀 Hahahahaa… ;D Ja toivon tietysti itse artistia paikalle.. 😉
Hydrojen jälkeen naama punaisena.. 🙂
Lupasin eilen kertoa teille miten paljon ohjauksien vetämisessä kuluu kaloreita. Otin siis sykemittarin mukaan ja laitoin kellon päälle kun ensimmäinen ohjaus alkoi. Ja kyllä, kyllä niitä kaloreita tosiaan ihan rapsakasti paloi. Nimittäin 1495kcal!!!
Joskus joku on sanonut mulle, että ”ei sun tarvi niin kovaa itse vetää siellä ohjauksissa, että anna asiakkaiden tehdä isoin työ ja tee itse vähän puoliteholla”. Mut mä EN PYSTY!! Mä haluan vetää täysillä ja saada sillä asiakkaatkin vetämään täysillä. Ja siinä kai aika hyvin yleensä onnistunkin. 🙂

Ohjauksien jälkeen kotiin aivan loppu ja iltapalaa napaan. Tonnikalaa, raejuustoa, tomaattia ja kevätsipulia. Slurps! 

Tänään mä vietän vapaapäivää töistä ja oon ihan supersuper innoissani taas menossa salille. Se on ihan hullua miten sitä voikin olla nykyään niin innoissaan hyvästä treenistä! Mä oikeesti ihan odotan sitä, että pääsen taas koettelemaan jaksamistani ja pistämään vähän isompia painoja vastukseksi jne..
Niin siistiä!! Voi kun saisin vielä jotenkin enemmän tartutettua kaikille ihmisille tätä intoa! 😉 Tää fiilis on vaan niin mahtava! ♥ Tänään taas vatsan rääkkäystä tiedossa ja vähän selkää ja habaa!
Käykäähän muuten kaikki talvijuoksua inhoavat, pelkäävät tai rakastavat (ja toki muutkin) lukemassa mun mieheni tosi hyvä kirjoitus aiheesta TÄÄLTÄ !
Mun on pakko laittaa tähän loppuun vielä yks kuva ihan blogiaiheen vierestä. Oon saanut nyt tässä lähiaikoina kuulla näyttäväni Marilyn Monroelta. Siis voi luoja, kiitos vaan kaikille tällaisista kommenteista sekä täällä blogissa, että ”in real world”! Aika kauan sain kuulla myös näyttäväni Britney Spearsilta! 😀 Tätä saattoivat siis ihan tuntemattomatkin tulla sanomaan. Varsinkin silloin kun mulla oli vielä pitkät hiukset. No mutta, yksi ihana ystäväni olikin kommentoinut eiliseen postaukseen tästä asiasta ja päätin sitten laittaa yhden kuvan viime vuodelta tähän teidänkin ratoksi. 😀 😉 Hehee..
Hauskaa perjantaita kaikille! Onko tiedossa vielä pikkujouluja? 
Vai onko treenin täyteinen viikonloppu edessä?