Joululahjavinkkejä ja muita törinöitä!

Sain eilen kivan joululahjan yhteistyökumppaniltani Fitnesstukulta. 🙂 Ja on kyllä niin mun näkönen lahja, että voi jee!! 😀 Sain valita kolme eri väristä NEON Smartshake-sheikkeriä! JEEE!! Kiitos! Noi sheikkerit on nyt tarjouksessa! Eli 7,50€/puteli. Aikas hyvä joululahjavinkki treenaavalle ihmisille! Ja niitä värejä voi sekottaa, eli jos tilaa vaikka pinkin ja keltasen, niin niistä voi rakentaa eri värisiä sheikkereitä sitten. Osaatteko arvata, että minkä väriset mä tilasin? 😉
Fitnesstukulla on myös muita hyviä kampanjoita ja aleja nyt joulukuussa. Siellä pyörii jouluun asti JOULUKALENTERI, jossa on joka päivä joku eri tarjous. Ja sitten on sellainen joulukuun kampanjajuttu. Tossa kuvan alla linkki siihen vielä. 🙂
Mun eilinen häsäpäivä sitten tosiaan loppui vasta kahdeksan jälkeen. Ja ei siinä mitään, ei se oo kellonajallisesti paljoa, mutta kun päivä oli alkanut 12h aiemmin jo asiakkaita treenauttamalla jne mistä kirjoittelinkin eilen. Vitsailtiinkin kaverin kanssa, että pitäis ehkä pystyttää teltta Mäkelänrinteen pallohalliin, kun ei sieltä ehi ees välissä kotiin kun taas jo pitäis mennä takaisin.. ;D
Ennen kun lähdin takaisin hallille kävin hakemassa kellarista mun viime talvena ostamani aidot 70-luvun Diadora moonbootsit! On ehkä makeimmat ikinä!!
 STÄDÄÄ!
Tänään aamu on vierähtänyt töitä tehdessä, sekä tokan tanssiesityksen parissa. Oli tosi kiva esiintyä, paljon pienempi yleisö oli kuin viimeks. Ja kaikki meni ihan nappiin! 🙂 Vielä ehkä paremmin kun ekassa esityksessä. Tietysti ekan esityksen jännitys oli ehkä sata kertaa suurempi kuin nyt.
 Esitys pulkassa! 🙂
Nyt pari tuntia töitä kotona ja sitten oiskin aika pistää taas ohjaajapaita päälle ja lähteä vetämään tän kauden Fix:n ekoja vakkaritunteja Töölön hallille. Parit hydrobicit ja sitten pyöräilyä ja corea. Sykemittari päälle ja huomenna kerron sitten, että mikä oli kalorikulutus näiden kolmen tunnin yhteistuloksena. Näitä tunteja tulen siis ohjaamaan taas toukokuuhun asti. Kivaa! 🙂 
Lumista torstaita ja ihanaa Lucian päivää vaan kaikille! 🙂