Levotonta menoa!

Tättärää! Noin tunti (vajaa) aikaa olla kotona ja sitten taas takas kohti mun toista kotia, eli Mäkelänrinnettä.. ;D Ja tämän pienen hetken käytän teille kirjoittamiseen. Oujea.
 
Eilen iltapäivääni tuli viihdyttämään ihana ystäväni Erica. ♥ Juotiin kahvit ja höpöteltiin kuulumisia.
 Ilmeiden kermaa tänään kaikissa kuvissa.. 😉
Erica heitti mut sitten kotimatkallaan Märskyyn, tällä kertaa menin ihan vaan omaa treeniä tekemään ja suunnittelmaan huomenna alkavia vakkariohjauksia. Salilla tein rinta-ojentajatreeniä ja taas keskivartaloa päälle. Aijai. Ihanaa! 🙂
Penkkiä saatana
Ja siis mullahan on niin sika hyvät biisit mun spinning-tunnille, että mun oli pakko sitä kuunnella eilen salillakin. Ja arvatkaa kenen biisejä siinä on varmaan yli puolet?! No ihanan Cheekin tietysti!! 😉 Te jotka ette oo mun ”feissarikavereita”, ni ette tiedäkään mikä Cheek-fani mä oon nykyään! Ai että!! ♥ Toivottavasti asiakkaatkin tykkää.. ;D
Salilla tein punnerruksia lämpäksi, sitten penkkiä, prässiä, ristikkäistaljaa, ojentajaa taljassa ja kahvakuulalla. Ja sitten vielä tosiaan kaikenmaailman hoovereita sun muita. Samalla suunnittelin core-osuutta ohjauksiini, niin tuli sitten testattua itsekin aikas monta liikettä.
Tänään aamusta Märskyyn vetämään kahdelle asiakkaalle treenit ja sitten päälle omat tanssitreenit. Huomenna on nimittäin taas esitys. 🙂 Vähän oli kyllä hysteriaa ilmassa omissa treeneissä. Mutta ihan hienosti me vedetään.. ;D PAITSI ETTÄ MÄ KAADUIN TÄNÄÄN!! 😀 😀 Ekaa kertaa!! Hehehehee.. Katotaa kuis käy huomenna.
Miten musta joskus tuntuu, että mä en välillä osaa jakaa energioitani jokaiselle päivälle yhtä paljon. Välillä käyn ihan ylikierroksilla (niin kun nyt) ja tekis mieli vaan siis aivan koko ajan juosta, hyppiä ja huutaa. Ja välillä ei tunnu lähtevän sitten millään. Kaipa mullakin jollain tapaa päässä vippaa.. ;D Haha! 😀
Jos ette eilen ehtineet lukea mun postausta, niin käykäähän TÄSTÄ lukasemassa. Siellä taas vähän infoa blogipäivästä ja Lorna Jane-jutuista! 🙂 
Kertokaahan mulle jos teillä ois jotain toivepostaus-aiheita? Kahvakuulapostausta on taas pyydetty. Jotain muuta?
Ihanan levotonta keskiviikkoa kaikille! Käyttäkää ylimääräinen energia treenaamiseen!! Suosittelen! 😉
Sydän sydän sydän… ;D