Koipea kohti kattoa!

Olin eilen tekemässä taas ihanan jalkatreenin Mäkelänrinteessä. Mä kyllä melkein sanoisin, että mun lempisalipäivät on jalkapäivä ja hartiapäivä. ♥ Ennen Märskyyn lähtöä (ja itse asiassa myös Märskyssä) nappasin muutaman kuvan itestäni Lorna Janen vaatteissa, kun minusta tehtiin sellainen esittely LJ:n Facebook sivuille. Ja TÄSTÄ linkistä pääsette lukemaan mitä musta siellä kerrotaan ja tykkäilemään. 🙂 Aikamoiseen naisjoukkoon oon kyllä päässyt! 😉 🙂
Muistakaahan muuten käyttää tuota Lornan alemahdollisuutta nyt vielä ennen joulua!! Vasemasta sivupalkissa löytyy se alekoodi. 🙂  Tai no voinhan mä sen tähänkin vielä kirjoittaa. 😀 Eli 22112012ALA.
Jalkatreenin aloitin taas liikkuvilla askelkyykyillä. Joista siirryin kyykkyihin ja staattisiin kyykkyihin. Sitten potkusarjoja. IHAN MAHTAVIA!! Ei siis mitään karatekidkakkonen-potkusarjoja, vaan tanssin puolelta alkulämppänä paljon käytettyjä jalkaa sivulle eteen ja taakse. Aluksi matalammalle ja sitten niin korkealle kun koipi lentää. Vitsi niissä saa vielä sykkeenkin korkealle ja voin sanoa, että oli jalat jo aika muussia kun menin salin puolelle tekemään jalkaprässiä. Päälle vielä normiaskelkyykyt tangon kanssa ja vähän peppuliikkeitä. Ja sitten n.30min vatsoja. Uih, nyt tuntuu ihanalta vatsalihaksissa ja pakaroissa! 😀
Salitreenin jälkeen jäin vetämään yhdelle asiakkaistani vesijuoksutreenit, tuntui kyllä että toi oma jalkatreeni painoi päälle niin, ettei meinannut jälkihiki, eli jähi, laskeutua millään siellä uimahallin lämmössä.. 😉
Käykäähän katsomassa meidän uudet kotisivut: www.mtpersonaltraining.fi Ja uusille lukijoille (ja vanhoille muistutukseksi) siellä myös infoa nettivalmennuksesta, joka on osoittautunut todella suosituksi. 🙂
Tää on nyt tällainen muistutuspostaus! 😉 Mutta siis yksi muistutus vielä. BLOGITAPAAMINEN!! Siihen ilmoittautumisaikaa jäljellä enää muutama päivä. Tämän viikon lauantaina (15.12) on viimeinen ilm.päivä. Ohessa vielä aikataulu ja ohjelma päivälle. Ravintoluento alkaakin jo klo 11, koska Lorna Janen edustaja tulee paikalle myös blogipäivään ja soviteltiin aikatauluja vähän yhteen uudelleen.
Teille jo ilmoittautuneille siis myös tämä huomioksi aikataulutuksen suhteen! 🙂
Ilmottautuessanne kertokaa myös jos teillä halukkuutta 20min herättelevään/palauttelevaan urheiluhierontaan á 10€. Ravintoluennon jälkeen on tunti ns. ”vapaata aikaa”, eli mahdollisuus shoppailla Lorna Janen vaatteita tai käydä esimerkiksi lounaalla. Tai jos joku haluaa henk.koht. neuvoja tai vinkkejä treenaamiseen/syömiseen, niin tämän tunnin aikana voi minulta ja mieheltäni niitä kysellä.
Tämä kuva Lorna Janen Facebook-sivuilla myös tänään! 🙂
Sitten ei muuta kun iloista tiistaipäivää kaikille ja nauttikaahan joka hetkestä! ♥ Mä oon joskus Facebookin profiilin laittanut tällaisen lempilainauksen: Elämässä on kaksi turhaa asiaa: eilisen murehtiminen ja huomisen huolehteminen; Elä ja nauti tänään!” 🙂 Eikö ookin hyvä?