Anonyymi..

..joskus kysyi täällä, että voisinko julkaista herkullisimpia anonyymi-kommentteja. En julkaise, koska en näe siinä mitään iloa itselleni. Minun bloginihan tämä on. 🙂 Kerron nyt kuitenkin mitä kaikkea olen saanut kuulla tässä puolen vuoden aikana, sellaista jonka julkaisun tarpeellisuutta en ole kokenut kovin suureksi.
Ja EI tämä ei ole mikään ”nyyhnyyh, säälikää minua”-teksti. Olen tällä hetkellä niin tyytyväinen itseeni ja kroppaani, etten ole ehkä koskaan ollut. (Tänä vuonna minulta on lähtenyt 9kg rasvamassaa ja tullut 5kg lihasmassaa.) Olen niin varma omasta elämästäni ja ammatistani, ettei sitä fiilistä horjuta kukaan. (asiakkaiden tulokset ja tyytyväisyys takaavat tämän) Tämän fiiliksen ja itsevarmuuden puitteissa voinkin nyt kertoa teille näitä ”ihania” ano-kommentteja, ilman että se tuntuu missään. 😉 Ja ihan pakko tässä välissä muuten kiittää Heidiä, joka on omalla asenteellaan opettanut myös mua tähän fiilikseen mikä mulla nykyään on.
Olen saanut kuulla, että olen ylipainoinen, että minulla on huonosti muotoillut kulmakarvat, että minun pitäisi laihduttaa ”mielellään 5-10kg”, että minä en osaa ammattiani, että teen salilla asiat väärin. Minulta on myös pyydetty ”erittäin hikisiä ja likaisia treenisukkia myytäväksi” jne muuta pervoa. Bloggaustyyliäni on kommentoitu laidasta laitaan, erään mielestä täällä on liikaa kuvia ja toisen mielestä taas liikaa tekstiä.

Tässä nyt vain muutamia juttuja, jotka tulivat mieleeni. Mutta joo, kirjoitelkaa siis ihan rauhassa näitä tämäntyylisiä kommentteja tulevaisuudessakin jos koette sen tarpeelliseksi. Mutta älkää kuvitelkokaan niiden hetkauttavan minua enää pätkääkään! 😀 Pah ja pyh ja hah ja pöh! 😉
Näiden ihanien kommenttikuvien myötä siirrytään sitten eilispäivän treeneihin.

Eilen aamulla kieltämättä vähän vielä väsytti keskiviikon pikkujoulut ja hyvin vähäuninen yö. Yksi asiakkaistani kuitenkin odotti jo Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa treeniänsä ja sinnehän oli mentävä. Mietin autossa ajaessani kohti hallia, että on se vaan pirun hyvä että on tällainen työ, mikä ”pakottaa” liikkumaan ja liikkeelle. Vedin asiakkaalle treenit ja jäin itse vielä tekemään selkä-vatsatreenin päälle.
Silmäpussit oli ihan kivat ja muutenkin naamassa sellainen pöhötys vähästä unesta ja edellis iltana nautista pizzasta! 😀 Haha! Todellakin, käytiin mieheni kanssa hakemassa pizzat ja katsottiin Linnan juhlia. 😉
Olin ihan fiilareissa kun pääsin tekemään pitkästä aikaa selkätreeniä salille nyt sitten selkäkipuilujen jälkeen. Salilla oli vain yksi tyttö mun lisäksi, eli ei tarvinut jonottaa mihinkään ja oli niin ihana jotenkin päästä vetämään kunnon treeni ja vähän ”rääkätä” itseään.
Hyvä kuvakulma.. 😉
Salitreenin jälkeen lounaalle ihanan ystäväni kanssa ja sitten kotiin laittamaan taas naama ja tukka kuntoon ja kohti Paula Koivuniemen konserttia.
Vähän kyllä väsytti kun lähdin kotoa, mutta konsertti oli tosi hyvä ja seura oli parasta. 🙂 
 Nyt mä toivottelen teille ihanaa lauantaipäivää ja lähden itse ruokakauppaan. 🙂
 
Ensi viikolla sitten taas enemmän asiaa ihan siitä itsestään, eli treenistä! 😉