Tanssiesitys ja juhlat päälle!

Kiitos kovasti kaikille ihanista kannustuksista esitystä varten! 🙂 Tämä postaus sisältää vain eilisen illan tapahtumia.. Videopätkä mikä tanssiesityksestä kuvattiin, on tosi huonolaatuinen. 🙁 Joten sitä en nyt voi tänne julkaista. Katsotaan josko siitä jonkun pätkän saisin muokattua vähän parempilaatuiseksi teille tänne tsiigailtavaksi.
Eilen pidin siis treenittömän päivän, jollei tanssiesitystä ja sen läpikäyntiä lasketa treeniksi.. Ei ehkä. Aamupäivällä jännityksen hetkissä laitoin Seppälästä hankitut kynnet esitystä varten kiinni. Laukku täyteen esitysromppeita ja iltaa varten bilemekko ja korkkarit. Ja sitten pipo päähän ja kohti kampaajaa. (näytän ehkä n.12-vee tytöltä toi pipo päässä) 
Kampaajan penkissä
Kampaus kun oli saatu kuntoon (kiitos Laura ♥ ) kävin vielä moikkaamassa miestäni hänen työpaikallaan Kampissa ja sitten ratikalla kohti Helsinginkadun Urheilutaloa. Siellä jo koreografimme odotteli ja ei muuta kun esiintymismeikit kuntoon ja kenraalia vetämään. Mekot päälle ja lopputulos näytti tältä:
Meillä oli oman duomme lisäksi vielä pieni jive-pätkä, mihin mentiin mukaan. Ja sen esityksen koko poppoo vielä tässä kuvassa. Oikealla myös koreografimme Kristiina.
Esitykset meni hienosti ja saatiin ihan tosi paljon kiitosta ja kehuja meiän duosta!! 🙂 Hihii!! Jopa itse toimitusjohtaja tuli kiittelemään ja kehumaan. 😉 Ensi viikolla sitten toinen esitys pikkusen pienimmissä karkeloissa.
Voi huokaus ja helpotus! Esitysten jälkeen bilemekko päälle ja buffetin ja baarin kautta istumaan muiden juhlijoiden seuraan. Mekkokuvat on eiliseltä aamulta kotoa, ilman meikkiä ja kampausta. 😉 Illan aikana ei sitten tullutkaan napattua yhtään kuvaa.
Ilta oli tosi hauska ja tulihan sitä sitten lähdettyä porukalla vielä jatkoillekin.. Jepjep.. Mainostamani ”bileputki” tällä viikolla kyllä jää nyt hyvin lyhyeksi. 😉 Huominen Koivuniemen konsertti vedetään siis ihan vaan limulinjalla. 😀 Haha.
Ihanaa ja rauhallista Itsenäisyyspäivän iltaa teille rakkaat lukijat!
Kuinka moni teistä meinaa seurata Linnan juhlia ja uuden presidenttimme ensimmäisiä sellaisia?