Pikkujouluviikko

Heissulivei! 🙂 NythĂ€n on niin, ettĂ€ mua jĂ€nnittÀÀ aivan jĂ€rjettömĂ€nĂ€.. Muutaman tunnin pÀÀstĂ€ olis aika pistÀÀ tanssikorkkarit jalkaan ja tanssipuku pÀÀlle ja esittÀÀ ekan kerran (teknisesti vielĂ€ laahaava) tanssiesitys isolle porukalle. NO HEI APUA!!!!
Eilen kĂ€ytiin vikan kerran treenailemassa koreografiaa. Itse koreo on kyllĂ€ muistissa ja tiedetÀÀn molemmat mikĂ€ askel tulee seuraavaksi. Mutta hitsi kun se tekniikka ei vielĂ€ oo ihan 100% hyvĂ€! Ei sitĂ€ varmaan edelleenkÀÀn ns. maallikko huomaa, mutta kun itse tietÀÀ haparoivansa jossain kohdissa, niin piru vie kun jĂ€nnittÀÀ. EhkĂ€ suurin pelko on, ettĂ€ mĂ€ KAADUN!! Ja nyt kun mĂ€ sitĂ€ vaan koko ajan pelkÀÀn, niin luultavastihan siinĂ€ sitten kĂ€y niin, ettĂ€ mĂ€ oon siellĂ€ ketarat kohti kattoa kesken shown. 😀 Voi perse!

Eilen tanssitreenien jÀlkeen kÀvin salilla tekemÀssÀ pikatreenin. Noin 40min ehdin salilla viettÀÀ ja siinÀ ajassa ehdin tehdÀ ihan hyvÀn rinta-ojentajatreenin + keskivartaloa.

Ojentajaa tehdessĂ€ni kahvakuulalla, sain nostaa kahvakuulan painoa 8kg:sta 12kg:n kuulaan. Jee! 🙂 Ja se meni vielĂ€ ihan helposti. Oikeesti kannattaa kokeilla aina vĂ€hĂ€n isompaa painoa kun edelliskerralla, tai ainakin parin viikon vĂ€lein haastaa itseÀÀn edes yhden sarjan verran tekemÀÀn isommalla painolla kun aiemmin. KyllĂ€ ne lihakset jaksavat monesti paljon enemmĂ€n kuin itse uskoisikaan. 🙂 TĂ€ssĂ€ alla kuva siis kyseisestĂ€ liikkeestĂ€. Kuva TÄÄLTÄ.
Kuva
Nyt mĂ€ yritĂ€n tÀÀllĂ€ hengitellĂ€ syvÀÀn ja miettiĂ€ kaikkea muuta kuin sitĂ€ esitystĂ€. Luojan kiitos se on 2min 25sek ja sit se on ohi! 😀 Ei nyt oikein aamupalakaan tĂ€nÀÀn oo maistunut. Ja pakkohan se ois jotain saada napaan, ettĂ€ jaksaa. Ja varsinkin, ettĂ€ jaksaa esityksen jĂ€lkeen jÀÀdĂ€ viettĂ€mÀÀn pikkujouluiltaa.
TÀmÀn aamun aamupala, itsepuristettu mehu, banaani, mandariini ja kahvi
MĂ€ pÀÀtin maanantaina, ettĂ€ mĂ€ aion antaa itselleni tĂ€llĂ€ viikolla löysĂ€t ranteet. Vain tĂ€mĂ€n loppuviikon ajaksi kyllĂ€kin. Tai oikeastaan vain vĂ€lille ke-la. 😉 TĂ€mĂ€n hyvinkin sĂ€ntillisen ja vĂ€hĂ€alkoholipitoisen vuoden jĂ€lkeen ajattelin antaa itselleni erikoisluvan tĂ€llĂ€ viikolla nauttia alkoholista jopa kahtena pĂ€ivĂ€nĂ€! 😀 (koko vuoden aikana siis alkoholia on kulunut vain alle kymmenenĂ€ iltana yhteensĂ€) Katsotaan nyt pystynkö edes siihen, mutta lupa on myönnetty omassa pÀÀkopassa. TĂ€nÀÀn siis ne vĂ€hĂ€n isommat pikkujoulut ja perjantaina Paula Koivuniemen juhlakonserttiin veljeni ja parhaan ystĂ€vĂ€ni kanssa. Joten siis ItsenĂ€isyyspĂ€ivĂ€ vĂ€lissĂ€ aikaa toipua ja sitten taas uudestaan. Huh!! No saas nĂ€hdĂ€ miten vanha jaksaa. 😉
(niin ja nyt sitten kaikki ”elĂ€mĂ€ntapa-Arskat” voi jĂ€ttÀÀ ne tyhmĂ€t kommenttinsa kirjoittamatta, siitĂ€ miten alkoholi ei sovi tosissaan treenaavaan ihmisen arkeen jne.. Because, I know it already! 😉 )
Tuunasin eilen vĂ€hĂ€n yhtĂ€ mekkoa ja korkkareita pikkujoulukuntoon. Kuvia mekosta itseni pÀÀllĂ€ sitten vasta juhlien jĂ€lkeen. 😉 Ihanaa keskiviikkoa kaikille! ♄ p.s. Jos tiedĂ€tte jotain hyviĂ€ jĂ€nnityksen purkukeinoja, niin vinkatkaa!! ;D
Ennen tuunausta
Tuunauksen jÀlkeen