Pyrkiny vähentää..

..nimittäin stressiä aiheuttavia asioita!! Keskustelin mun entisen työkaverin kanssa jokin aika sitten stressinsietokyvystä. Tultiin molemmat siihen tulokseen, että tuskallisen ja stressintäyteisen viime vuoden vuoksi, meillä molemmilla toleranssi stressiin on hyvin alhaalla.
Ehkä siksi nykyään kun stressi yrittää edes hiipiä lähelle, niin selätän sen jollain keinolla. En halua, enkä kestä sitä ahdistavaa tunnetta ollenkaan.
Mutta tunteeko ihmiset eri tavalla stressiä? Kyllä varmasti. 
Nyt mulla kuitenkin on ollut ihanan stressitön vuosi, vaikka välillä yrityksen alkutaipaleelle on osunutkin kiviä, mutta ne on olleet pieniä.
Ja ihan tässä parin päivän aikana mulle on laskeutunu joku ihmeellinen rauha päälle. Onkohan se joulun rauha? ;D Hahahaa.. Mikä tahansa onkin, sisäinen rauha tai joulun rauha, niin nyt on tosi hyvä fiilis. 🙂
Eilen tein aamupäivän kotona paperihommia, eli kävin asiakkaitteni edellisviikkoa ja raportteja heiltä läpi ja suunnittelin tulevia. Tein vähän laskutushommia ja kaikenlaista.
Lounaan jälkeen lähdin salille viikon (sali)tauon jälkeen. Olipa ihanaa! 🙂 Tein hauista ja hartiaa ja oli oikeesti ihana oikein taas ”rääkätä” lihaksia ja tehdä vähän isommilla painoilla kun viimeksi. Selkä ois kuulunut oikeesti mun eiliseen treeniin, mutta lupasin itselleni ja tanssiparilleni, etten tee nyt yhtään selkälihasliikettä ennen esitystä. ;D Ettei se vaan jumahda ennen keskiviikkoa.
Salilla oli aika paljon populaa, joten mitään liikesuorituskuvia ei tälläkään kertaa ole.. 😉 
Salitreenin jälkeen palautusjuomaa naamariin ja töitä tekemään. Kuntosaliohjelmaa ensin ja sitten tämän vuoden viimeinen kahvakuulatunti Unisportilla. Kahvis-tunti oli ihana (vaikka jouduinkin musalaitteiden korjauksen vuoksi vetämään sen putkimankalla Sh’bamin musiikeilla)! Tunti oli täynnä ja samoja tuttuja naamoja siellä rehkimässä, tosin myös uusia. Ennen tuntia muutama asiakas tuli huolestuneena kyselemään, että en kai lopeta tuntien vetämistä. Kun kerroin jatkavani taas heti kevätkaudella, sain iloisia ilmeitä ja paljon kauniita palautteita. 🙂 Yksi ihanimmista palautteista tuli eräältä naiselta, joka sanoi haluavansa aina aloittaa viikon mun tunnilla. ”Näistä sun tunneista viikko saa aivan mahtavan aloituksen, sulla on ihanaa musiikkia aina ja oot persoonana niin piristävä ja energinen.”  Voitte siis vaan kuvitella mikä fiilis mulla oli aloittaa vikan kahviksen ohjaamista.
Ihanaa tiistaipäivää!
Lämpimiä ajatuksia ja hymyä teidän jokaisen päiväänne! 🙂
Hymyilkää tekin, se nimittäin tarttuu! 😉