Jumpsuittia ja tanssikenkää ♥

Ihanaa, selkäkipu on lähes kokonaan tiessään! 🙂 Lepo auttoi, kun jaksoin pysyä aloillani pari päivää. 🙂 Tänään rauhallisen aamun jälkeen tanssitreeneissä vierähti pari tuntia. Viimeisiä harjoituksia viedään ennen ekaa esitystä ja jännitys vaan koko ajan kasvaa. Voi luoja!!!
Vaikka jotenkin luulin koko ajan, että selkäkipuilun tuoman kahden lepopäivän vuoksi tällä viikolla olisi ollut vähemmän liikuntakertoja kuin yleensä, niin toisin sitten kuitenkin kävi. Tämä kuvakaappaus on HeiaHeaista tältä päivältä.. 🙂

Tanssitreenit meni tosi kivasti ja tän päiväsen jälkeen jotenkin jännitys kuitenkin vähän helpotti. 🙂 Treeneihin mulla oli tänään yks sika hauska ja makee jumpsuit, jonka löysin eilen kellarista kun kävin kaivelemassa joulukoristeia. Hihi… Nike:n jumpsuit varmaan n.10 vuoden takaa näytti siis tältä:

Hahaha… 😀 Ihan pelkästään tolla en tanssitreeneihinkään lähtenyt. Shortsit päälle ja säärystimet & korkkarit jalkaan ja ei muuta kun spinnejä treenaamaan sun muuta.

Treenien jälkeen kotiin syömään eilistä lohipiirakkaa ja rinnalle lohisalaattia. Slurps! 
Hei nyt muuten huomio kaikille juoksusta kiinnostuneille!! TÄSTÄ linkistä pääsee seuraamaan mieheni matkaa kohti Tukholman maratonia. 🙂 On vinkkejä, testauksia, kilpailuja jne.. Ja kaikkea maan ja taivaan väliltä urheiluun ja treenaamiseen liittyvää! Osoite vielä kerran: http://missionstockholm.blogspot.fi/
Iltapäivällä käytiin katsomassa meidän ystävien ihan pientä tyttövauvaa. ♥ Ihana suloinen pieni nyytti. 🙂
Nyt TTK:n finaalin katselemista ja asennoitumista uuteen viikkon. 
Miten on teidän viikonlopun treenit sujuneet? Montako kertaa viikossa tulee treenailtua? Onko joku tavoitemäärä vai meneekö fiiliksen mukaan?
 😉