Hot poweria, buranaa ja lepoa.. Plääh!!

Torstaina ei pyryttänyt vielä yhtään niin paljon kuin tänään!
Eikö se niin mee, että jos ei itse malta pysähtyä, niin kroppa tekee sen jossain välissä? No nyt mulle kävi juurikin niin. Selän lihakset on niin totaalisessa juntturassa nyt, että ihan perus liikkuminen on hankalaa. Siispä TÄYSIN vasten tahtoani pidän tämän viikon salivapaata. 🙁 OUNOU! Oikeesti aika kauheeta. 
Mutta tänään vaan buranaa, lepoa ja hot poweria. Eilen tanssitreenien jälkeen sain selkäni täyteen hot poweria ja se kyllä oikeesti jeesaa!! Hierontaan vasta sitten kun tää pahin kramppitila on ohi.

Selkä jumissa siis tosta kohta mitä kuvassa näytän ja siitä ylös hartioihin asti!

Eilen mulla oli kuitenkin ne tanssitreenit ja niihin oli pakko mennä. Ens viikolla on nimittäin ensimmäinen esitys ja PERKELE kun on ruvennu jännittämään!! Onneksi se porukka jolle esiinnytään ei tosiaan oo mitään tanssin ammattilaisia täynnä ja enemmänhän se on vaan ilon kautta tää eka esitys. Koska tekniikka ei todellakaan vielä oo kunnossa. Mut voi huh huh, kyllä mä oon tässä miettinyt, että mihin hittoon sitä on tullut taas lupauduttua. 😀 Mitä jos mä unohdan koreografian ihan täysin? Tai kaadun? Tai mekko repee? Tai korko jumittuu verkkosukkariin? AAAA!!!! Pitää kai vaan yrittää lähteä esitykseen täysin huumorilla, eikä välittää vaikka mokaisikin. (miten helvetissä mä muka sellaseen ajattelutapaan pystyn?!)


Tänään mä lähdin aamusella mittailemaan kehonkoostumuksia Kumpulan Unisprotille. Ja voi luoja sitä lumipyryn määrää. Mutta silti, ihanaa kun tulee lunta!  🙂 Kun tiesin, että joudun matkustelemaan tänään julkisilla, niin varasin aikaa ja ennakoin. Ei tullut paniikkia ja olin just ajalleen (en kylläkään yhtään liian aikasin) paikalla.

Mittausten jälkeen (kun en oo samperi saanu menny salille), oon kaivellut vähän joulujuttuja esille ja siivoillut. Aikomuksena ois vielä askarrella joulukortteja ja ehkä vähän ommella. 🙂 Kaikkeen sitä riittääkin aikaa ku ei pysty treenaa! ;D

Toi eka ikkunakuva on kyllä jo eiliseltä, nyt on lunta 30cm enemmän! 🙂 
Päivällä kaupassa kassajonossa katselin taas sekä edellä, että perässä tulevien perheiden perjantai-ostoksia. Kärryt pursusivat shipsejä, dippejä, keksejä, karkkia, olutta, siideriä, limua, joulutorttuaineksia, mudcakeja jne (ja siis toi koko määrä vain sillä toisella perheellä).. Ekaksi mietin, että voi helvetti näitä mun kuivia appelsiineja ja maitorahkoja tässä hihnalla. Mutta kun mietin uudemman kerran, niin olenkin tyytyväisempi nyt terveelliseen välipalaan ja lounaaseen kuin siihen pahaan oloon mikä esim. irtokarkkipussin mättämisen jälkeen tulee. 
Lounaaksi siis eilen väsättyjä lihapullia ja salaattia ja välipalaksi smoothieta. Laitoin taas sitä persimonia, banaania, päärynää jne.. Ja sitten vähän L-glutamiinia, raakakaakaojauhetta ja Elovenan kaurahiutaleita ja leseitä. 

Nyt mä meen värkkäilemään niitä kortteja.  Niistä sitten postausta toisen blogini puolelle. Mitäs teiän perjantaihin kuuluu? Kuinka vaikeeta on pysyä poissa treenihommista, jos kroppa jarruttaa vastaan? Vai onko se jopa ihanaa välillä? Ja ootteko te selvinneet tämän päivän lumipyryistä? 🙂