Do as i say not as i do!

Voi luoja! Miten tuo sanonta pitääkin niin paikkaansa! Ainakin mun kohdallani.. Tässä taas 24h sisällä on tullut parikin hyvää esimerkkiä aiheesta.. Eilen kun vihdoin töiltäni pääsin sinne salille asti kello oli n.kuus. Salilla oli porukkaa enemmän kun ikinä. Päätinpä siis mennä hetkeksi suunnitellemaan seniorijumppatuntia ja koittaa hetken kuluttua uudestaan.
Siinä jumppaa suunitellessa mietin, että okei siitä on nyt n.4 tuntia kun söin lounasta kotona. Että jos mä kohta pääsen (mahdun) tonne salille, niin energiat varmasti riittää. No salilla tuntui porukkaa olevan koko ajan vain enemmän, ajattelin että venyttelyn vähän kipeää selkääni, pakaroita ja takareisiä tässä hetken vielä.. Ja ei p*kele sinne salille edelleenkään mahtunut.
Aikaa oli kulunut jo tunti, syömisestä alkoi olla siis jo yli viisi tuntia. Silti järjen riemuvoitto vei mut kahvakuulatunnille salin sijaan. Kahvis-tunti oli kyllä ihan pirun hyvä ja tuttu ohjaajahan ”pakotti” mut tekemään vielä isommalla painolla. 😉 Lopputunnista rupes heikottamaan niin paljon, että oli pakko jättää vika sarja lattian poikki tekemättä.
Eilnen lounas
Jos mun asiakkaani olisi ollut mun tilanteessa, olisin käskenyt häntä syömään jonkin välipalan, vaikka edes banaanin ennen treeniä, koska lounaasta oli jo monta tuntia. Toiseksi olisin sanonut hänelle, että kannattaako jo valmiiksi jumissa olevalla selällä ja pakaroilla mennä kahvakuulatunnille, jossa joutuu käyttämään paljon sekä selän että pakaroiden lihaksia. Ja kolmanneksi olisin neuvonut häntä ainakin ottamaan sen pienemmän painon liikkeisiin. Neljänneksi olisin kehottanut häntä venyttelemään kotona ennen nukkumaanmenoa.
Ennen ja jälkeen kk-tunnin
No onneksi itse testaan aina nämä tyhmimmät vaihtoehdot. Voin sitten vielä varmemmalla kokemuksen rintaäänellä kertoa, miten asiat PITÄÄ tehdä.. 😉 Nyt selkä (myös yläselkä) niin jumissa, että hyvä kun pystyn liikkumaan.  Ja parin tunnin päästä tanssitreenit, joita ennen mä olisin halunnut mennä salille. No taitaa salitreeni TÄNÄÄNKIN jäädä väliin. 🙁 Huomiseksi yritän saada ystävältäni, osteopaatilta tai urheiluhierojalta ajan koko takaosastoni (siis ei pylly) kunnostamiseen.
Tänään aamulla olin jo klo 07.00 ohjaamassa ihanan ihanaa seniorituntia. Siis ehkä ihanimpia asiakkaita ikinä!! Aivan loistavia! Siellä Laila Kinnusen ja Tapio Rautavaaran tahdissa kun kyykättiin koko porukka, niin ajattelin että mikä vois olla ihanampaa. 🙂 Liikuttaa eläkkeellä olevia ihmisiä, joilla on koettua elämää jo takana ja elämänasenne jotenkin leppoisampi kuin monella nuorella. Ja hattua nostan kaikille eläkeläisille, jotka pitävät itsestään fyysisesti huolta. Ihan mahtavaa!! Eikä selkäkipuakaan tuntunut.
Seniorien jälkeen oli vielä kahvakuulaohjaus, siellä niitä ”naamanorsunv*tulla”-nuorukaisia taas oli. Mutta eipä ketuttanut heitä katsoa kun oli niin ihana fiilis ekasta tunnista. Se luultavasti paistoi kovasti musta ulos ja nämä naamanvääntäjät olivat lopputunnista itsekin vähän paremmalla tuulella. 🙂
Olipahan sekava postaus.. 😀 Kivaa lumista torstaita kaikille! Olkaa varovaisia liikenteessä ja yrittäkää te olla fiksumpia kuin minä (se ei vaadi paljoa). 😉 puspus