Lyhyestä virsi kaunis..

Nyt on vasta tiistai ja taas tuntuu energiat loppuvan. Huoh. Onko se vain toi ilma ja pimeys? Mutta kummasti vaan vaikka muuten väsyttää, niin treenien aikana sekä asiakkaita treenauttaessa väsymys on tiessään. Näiden väliajat kuljen ihan zombiena kyllä tällä hetkellä..
Eiliseen päivään kuului taas tuttuun tapaan paperihommia, tanssitreenejä, kuntosaliohjausta ja kahvakuulaohjausta.
Ihana oli saada muutamalta asiakkaalta hyvää palautetta kahvakuulatunnin jälkeen. Piristi kovasti! 🙂 Näiden ohjausten jälkeen lähdin ajelemaan vähän Helsingin ulkopuolelle asiakkaan luokse häntä ”lenkittämään”. Kännykässä ei toiminut navigointi ja tais päästä ihan muutama kirosana siinä ratissa.. No onneksi rakas mieheni (taas kerran) osasi rauhoitella ja neuvoa mut perille langan toisessa päässä. 😀
Taas sama huomio; asiakasta lenkittäessä kaikki kiukku navigaattoria kohtaan ja väsymys olivat tipotiessään. Kotimatkalla väsymys taas palasi. Onneksi kotona odotti lämmin sauna.
Tänään aamulla sauvakävelylenkille asiakkaan kanssa Keskuspuistoon ja väsymys oli taas ihan älytön. Kun jäähallin parkkiksella odotin autossani asiakasta, meinasin nukahtaa siihen. Ja jälleen väsymys lähti kuin salaman iskusta kun hyppäsin autosta ulos ja lähdettiin asiakkaan kanssa painelemaan kohti Keskuspuiston polkuja.
Nyt mun pitäis syödä lounasta ja lähteä tekemään oma treeni salille. Sitten vielä kaksi asiakastreeniä. Tällä hetkellä on sellainen olo, että haluaisin vain kaivautua lämpimän peiton alle ja nukkua. Mutta jostain kummasta sitä energiaa kohta taas kaivan. Ja tiedän jo nyt miten hyvä fiilis on sen oman treenin jälkeen, koko nainen taas täynnä virtaa piiskaamaan asiakkaitaan heidän treeneihinsä.
Onko teillä samanlaisia väsymys/energia-tuntemuksia treenien yhteydessä, ennen ja jälkeen? Ennen treeniä väsyttää ihan pirusti eikä tekis jopa mieli lähteä ollenkaan, mutta kun itse treeni alkaa energiaa onkin pirusti ja sen jälkeen niin älyttömän hyvä fiilis?