Punnerruksia ja piruetteja

Kiitos kaikille eiliseen postaukseen kommentoineille! 🙂 Aihe selkeĂ€sti herĂ€ttÀÀ mielipiteitĂ€, mutta niin pitÀÀkin! Ja niin kun moni teistĂ€ huomasikin, en kirjoittanut postausta missÀÀn itsesÀÀlin syövereissĂ€, ettĂ€ antakaa mulle nyt jotain toivoa, vaan se oli ylipÀÀnsĂ€ kateudesta kirjoitettu juttu. Monien ystĂ€vien, asiakkaiden ja tuttavien kautta kuulluista jutuista ja toki myös omista kokemuksista jonkin verran. 
Mutta se siitĂ€. 🙂 Eilen mulla oli salilla rintapĂ€ivĂ€ ja keskivartaloakin ehdin vĂ€hĂ€n tehdĂ€. Ja pÀÀlle vielĂ€ tanssitreenit. Alkaa ensimmĂ€inen esiintyminen lĂ€hestyĂ€ kahdella eri ryhmĂ€llĂ€ ja vĂ€hĂ€n kyllĂ€ jĂ€nskĂ€ttÀÀ!! Varsinkin kun ei noi lattarit oo ollut mun lajini kovin montaa vuotta.. JAIKS! Mutta ilon kautta! Onneks ensimmĂ€isessĂ€ esiintymispaikassa promillet katsojilla on sen verran suuret, ettei kukaan huomaa mitÀÀn tekniikka-asioita! ;D Haha…
Sain eilen treeneihin salille ja tanssiin pÀÀlleni uusimman Lorna Jane-hankintani! 🙂 Ihana Macy-toppi pÀÀllĂ€ni pistin menemÀÀn. 😉 Tosi kevyttĂ€ ja teknistĂ€ kangasta ja ihana toi selkĂ€! ♄
Salilla tosiaan tein punnerruksia, penkkiÀ, prÀssiÀ, kÀsipainoilla suorin kÀsin penkistÀ jne.. Oon nyt ruvennut kÀyttÀmÀÀn punnerruksissa sellaisia kahvoja (kuva alla). Ei tuu ranteet kipeiks ja tuntuu, ettÀ saa jotenkin paremman asennonkin liikkeeseen. KÀyttÀÀkö teistÀ joku?
Salilta sitten kiireen vilkkaa jumppasaliin ja pyörimÀÀn piruetteja ja harjoittelemaan koreografiaa. Mulla oli illalla jalkapohjat niin herkkÀnÀ, ettei oo vÀhÀÀn aikaan ollut. Huh. TÀnÀÀn ois tossa parin tunnin pÀÀstÀ taas tanssitreenit. ;D EipÀ liikoja saa noi jalat levÀtÀ.
Ainiin, mun pitÀÀ nyt tunnustaa teille, ettĂ€ mĂ€ TAAS sorruin viikonloppuna herkutteluun. Ei tÀÀ sokeriton nyt oikein ota onnistuakseen mulla. Toivottavasti teillĂ€ menee paremmin!! 😉 Nyt kuitenkin tĂ€stĂ€ pĂ€ivĂ€stĂ€ pari viikkoa eteenpĂ€in oon ihan tĂ€ys herkkulakossa, koska haluan etten oo yhtÀÀn ”herkku-turvonnut” sitten tanssiesityksissĂ€.
MitÀs kuuluu teidÀn viikon suunnitelmiin? Mulla taas yllÀripyllÀri tanssia, kuntosalitreeniÀ, asiakkaita ja paperihommia. Ja mahtuu viikkoon yks seniorijumppakin ja pari kahvakuulaohjausta.
MÀ oon myös miettinyt, ettÀ kuuluisko mun viikkoon hiusten takaisin tummentaminen?!?! hihihihiii..
On muuten posket vĂ€hĂ€n pyöreemmĂ€t tossa vikassa kuvassa vielĂ€ kun nykyÀÀn.. Vaikkei tonkaan kuvan ottamisesta oo kuin ehkĂ€ n.puol vuotta. 🙂