Jalkatreeniä

Eilen aamupäivällä tein nettivalmennusjuttuja ja muita ns..paperihommia kotona kunnes tajusin pyöriväni facebookissa, muiden blogeissa jne. Niinpä pakkasin läppärin laukkuun ja lähdin Märskyn kahvioon tekemään töitä. Ihmeellistä miten sitä pystyykin keskittymään ihan eri tavalla työntekoon jossain muualla kun kotona. 
Parituntisen työnteon jälkeen pistin läppärin takaisin laukkuun ja lähdin vaihtamaan lenkkareita jalkaan ja jalkatreenipäivä odotti. 🙂
Hain jumppasalista ”pumppitangon” ja latasin painoja päihin. Ja lähdin tekemään liikkuvaa askelkyykkyä uimahallin katsomoon. Ekat askelkyykyt ilman painoja, lihasten lämmittelynä ja sitten tanko niskalle ja menoks, sano Annie Lenox! ;D ahahahahaa…
Tokat liikkuvat askelkyykyt pienemmillä painoilla ja sitten vähän vielä lisäpainoa jumppasalista tangon päihin. Hiki virtas jo näiden jälkeen ja sitten salin puolelle tekemään vaakajalkaprässiä ja etureittä sun muuta.
Vietin aikaa salilla niin rauhassa kun vain osasin. Ihan mahtavaa. Yhteensä treenin pituudeksi tuli 1h30min. Ihanaa kun ei ollut kiire mihinkään. Monesti salilla kun käyn, niin on sovittu joku aikataulu salitreenin jälkeen, joko asiakastapaaminen tai joku muu. Nyt ei ollut mitään. Ihanaa. 🙂
Salilla laitteissa tein siis vaakajalkaprässin, etureidet ja takareidet. Sitten takaisin katsomon lämpöön ja  hyppyjä portaissa, ”intiaaniloikkia”, kantapakaraan-juoksuja, päkiöille nousuja pallo selän takana seinässä kiinni, staattisia kyykkyjä pallo selän takana seinässä kiinni ja sitten vielä potkukävelysarjoja niin korkealle kun jalka lentää. Huh. Viimeinen naamakuva yhden potkusarjan jälkeen. Haha. 😀 Kaunista.
Koko treenin jälkeinen naamakuva myös kertoo jotain.. Ihan loppu ja aivoissa ei liiku enää mitään.. Vaikkei siellä noin muutenkaan kauheesti liiku.. ;D Jäin vielä venyttelemään ja sitten kohti kotia.
Tänään mulla on välipäivä sekä treenistä, että töistä. (tai yritän ainakin olla irti töistä, yhden sähköpostin kyllä jo lähetin..) Mun lauantaihin kuuluu kotona oleskelua, Koto living-lehden lueskelua, kahdet synttärijuhlat, mun serkkutyttöni Minnin synttärit ja sitten rakkaan ystäväni Erican synttärit. Molemmat synttärit kuljen autolla, koska en halua viettää huomista päivää krapulassa. 🙂 Niin ja on mulla huomenna tanssitreenit ja salitreenikin, joten mielummin pirteänä niihin kuin krapulassa kotona makaamista.. 😉
 
Tänään käyn myös moikkaamassa Lavlin Astaa Talin Elixiassa. Jos ootte klo 11-15 välillä pyörimässä jossain siellä suunnalla, niin kannattaa käydä tuolla. Siellä on Lorna Janen vaatteita myynnissä ja ainakin niitä voi käydä ihastelemassa, sovittelemassa ja kokeilemassa ja tilata sitten tuon mun alen kanssa netistä. 🙂
Mitäs teidän lauantaihin kuuluu? Ihanaa, rauhallista ja iloista lauantaipäivää kaikille!