Tuloksia näkyvissä!!!

Tittididii!! Ihanaa!! Kävin tänään aamulla (taas) InBodyssa.. Oon siis nyt tehnyt pari päivää Unisportilla mittauksia ja tänäänkin aamulla olin tekemässä, päätin tehdä pikaisesti itsellenikin. Varsinkin kun viime kerralla oli ihan pylly-tulokset! täällä kirjoitinkin viimetuloksista. No mutta voi jee!! Kyllä on kuulkaa sokerittomat ja kaikki mahdolliset asiat nyt tepsinyt ja toiminut. (epäilen myös ehkä, että ystäväni oli oikeassa kun epäili niitä viime kerran tuloksia, otin ne treenin jälkeen) Mutta, tuloksia nyt sitten näin (yhden kuukauden aikana tapahtuneita) :

– Paino tippunut 2,5kg
– Rasvaprosentti tippunut 3 yksikköä!!
– Lihasmassaa tullut 0,5kg lisää
– Rasvamassaa lähtenyt 2,8kg!!
– Keskivartaloon tullut lihasmassaa lisää, käsistä ja jaloista lähtenyt rasvamassaa! Jipadapaduuu!!!

Tänään mittauksessa kävi sattumalta yksi teistä lukijoistanikin! 🙂 Oli iloinen ja ihana ylläri, kun mittauksen ja palautteen annon jälkeen, sain kuulla, että ”sulla on muuten tosi kiva blogi”! Ihana!

Mutta, eiliseen treeniin ja päivään. Viiteen asti päivä rullasi mitaten, InBody-mittauksia Unisportilla (jossa olin myös tänään aamusta neljä tuntia). Mittausten jälkeen hyppäsin auton rattiin ja ajoin Märskyyn, tein core-treenin, jonka olin tekemässä asiakkaalleni heti perään. Joten vähän testasin eri liikkeitä ja suunnittelin hyvän ja tiukan treenin. Ja toki siinä sitten itsekin sain 30min core-treeniä. 🙂
Core-treenin pidettyäni asiakkaalle, mentiin vielä hydrobicciin yhdessä. (myös minä altaaseen mukaan) Ja oli muuten ehkä yks tiukin ja parhain hydro missä oon ikinä käynyt! Kyllä keskivartalo kiitti, kun alla oli vielä tuo coreilu.

Hahaa minkä näkönen on kun makaa matolla. Painovoima vetää poskia lattiaa kohden ja on vähän niinku tollanen kiristysleikkaus ois tehty kasvoihin! 😀

Coren ja hydrobicin jälkeen vähän proteiinipatukkaa napaan. Mulla oli vähän ennakkoasenteita tätä kohtaan, mutta se olikin itse asiassa aika hyvää. En oo mikään pähkinän ja suklaan yhdistelmän paras kaveri, mutta tää oli ihan ok. Proteiinia tässä patukassa on huomattavasti vähemmän kuin siinä MudSlide Bar:ssa, joka on myös tuolta FitnessFirstiltä. Mutta sokeria myös tässä hyvin hyvin vähän!

Olen rakastunut yhteen biisiin!! ♥ ♥ Eilisen Dance:n Saara-Elinan ja Samin aivan upean kaunis ja liikuttava nykytanssiesitys toi mulle myös aivan uuden ja mielettömän kauniin biisin elämääni. 😉 Ja nyt haluaisin vaan kuunnella tota putkeen koko ajan. Surullinen, mutta niin kaunis melodia. Aaah! ♥ ♥ Tekis mieli vaan itsekin tanssia tähän joku ihana koreografia.

Katoittetko te Dancea eilen? Voi että. Se on vaan niin ihana katsoa kun ihmiset osaa tanssia ja on taitavia!! Meen itse asiassa yhteen Dancen livelähetykseen sinne Peacockiin katsomaan show:ta mieheni kanssa! Kivaa!!! 🙂

Mitä mieltä te ootte motivaatiokuvista? Tuoko ne teille lisää motivaatiota tai potkua sellaisena päivänä kun ei meinaa muuten sitä löytyä? Vai onko se vaan sanahelinää? Mä tykkään, mun mielestä niissä on potkua!

Tässä pari tällaista mitkä mun mielestä oli aikas hyviä! Mullahan on itselläni käteen tatuoitu tavallaan yksi ”motivaatiokuva” tai motto tai mikä se ikinä onkaan. Mä otin tän kyllä jo kauan ennen kuin nää motivaatiokuvat ns. yleistyivät. Eräs asiakkaanikin on sanonut tämän minun tekstini ”kolahtaneen”.

Wish it, Dream it, Do it!

Nyt kun mä olen kuunnellut tuota Maria Menan kappaletta ehkä n. 47 kertaa (siis tunnin sisällä), niin siirryn hetkeksi tästä koneen äärestä sivuun. 😉 Tanssitreenejä kohti ja illalla katsomaan loistavassa seurassa improa! puspus ja kivaa perjantai-iltaa kaikille teille ihanuuksille!! 

Ainiin, kiitos kahdelle ihanalle tunnustuksesta. En nyt jaa tätä haastetta uudestaan, kun sen olen jo kertaalleen tehnyt. Mutta kiitos suuri Terveytensähoitajalle ja Maijulle !

Pyöriikö mielessä InBody-asiakkaat vai viikonlopun mahdolliset herkut? 😉