Penkkiä ja idoleita

Eilen vietin ”vapaapäivää”. Tällä viikolla onkin sitten joka päivä muuten töitä, en tunne nyt sanoja viikonloppuvapaa tai täyspainoinen vp. Mutta ei se mitään. Näillä mennään, välillä on tällaisia kiireisempiä viikkoja ja välillä sitten on taas aikaa nähdä kavereita ja tehdä omia juttuja rakkaitten kanssa.
Taas mennään!
Rinta-ojentaja-treeni kutsui minua salille eilen. Sain seuraksi äitini. 🙂 Hän teki omaa treeniään ja minä omaani. (Ja äiti toimi myös välillä valokuvaajana.. Aina pakko yrittää käyttää hyödyksi heti, jos joku voi ottaa treenistä kuvia.)
Lämmittelynä toimi taas punnerrukset. Tällä kertaa en vaan punnertanut suoralla maalla, vaan otin bosun lisähaasteeksi.
Bosu nurinperin

(kauhee ku näyttää noissa punnerruksissa siltä, ettei oo persettä ollenkaan.. 😀 )

Kaverini (ja myös työkaverini) Inari oli salilla tekemässä myös rinta-ojentaja treeniä. Katselin kun hän teki penkkiä ja mietin, että voi hitto pitäisköhän munkin. Sanoinkin Inarille, että oon aina jotenkin mieltänyt penkin ”äijien liikkeeksi”. Mutta sitten päätin, että hitto mä lisään tän tänään omaankin treeniin.
Täällä mä oon takana.. 😉
Joo-o! Eka sarja pelkällä tangolla (20kg) meni ihan helposti ja sitten välissä päihin 5kg:n painot ja sitten vielä vika sarja yht. 40kg. Voin kertoo, ettei kovin montaa toistoa tullu tohon vikaan sarjaan. 😀 Ehkä toi vika kuvakin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!! 😀 😀
Rintaa tein vielä vinopenkillä käsipainojen kera ja sitten ojentajaa kp:lla ja taljassa ja keskivartaloa pallolla ja matolla. Pistin äitinkin tekemään vatsaliikkeitä, niin että poltti! 🙂
 Vatsat ja kyljet kun vielä yhdessä äitin kanssa rutistettiin, niin treeni olikin sitten paketissa.
Jei! Treenit tehty! 🙂
Sitten yhdessä kauppaan ostamaan lounas-salaattitarpeita. Ja tutkiskelemaan sokerittomia + stevialla maustettuja suklaita. Ja niitähän löytyi vaikka kuinka.
Nappasin hyllystä mukaan Torraksen tumman suklaan, joka oli maustettu mangolla ja luontaisella makeutusaineella maltitolilla. (keinotekoista esim. aspartaami)
Ja sitten salaatin tekoon.
Illalla ystäväni Sanna tuli kyläilemään ja tein meille hedelmäsalaattia ja maisteltiin tuota suklaata ja keitettiin teetä. Katsottiin myös Tuuria ja hämmesteltiin sitä kun porukka jonottaa ovien edessä ennen kuin kauppa aukeaa ja sitten juosten kohti tarjouksia. Juteltiinkin, että mikä olisi sellainen tarjous minkä perään itse menisi jonottamaan ja sitten vailla mitään järkeä juoksisi ja ryysäisi, että saa varmasti oman tarjouskappaleen.. 
Mä tulin siihen tulokseen, että jos Niken Air Max:it (ovh. alk.149€) olis vaikka 40€:llä jossain, niin saattaisin mennä jonottaa. Muuta en keksiny! 😀
Minkä tarjouksen perässä te jonottaisitte? Oisko se jotain treeniin liittyvää? Vai kotiin? Tai jotain muuta? Vai ettekö lähtis minkään tarjouksen perässä?
Loppuun vielä kuva, minkä bongasin Astan blogista. Toi vaalee mimmi on mun idoli tästä lähtien!! 😀 Ja sillä on vielä kaiken kukkuraks Niken Air Max:it jalassa!!!