Uuulalalaaaa, sata lukijaaaa!!

Oi että! 100 lukijaa!! Ja 40 000 sivun näyttökertaakin ylittynyt! Just vasta hehkutin, että 30 000 mennyt rikki! Kyllä tästä tulee väkisinkin hyvä mieli! 🙂 Pitäisiköhän mun palkita teidät jotenkin…?! 😉 Hmmmm.. Pistetäänpä harkintaan!
Eilen touhusin taas ympäri kaupunkia! Oli asiakastapaamista, omaa treeniä ja yritysliikuntaa. Päivä meni kuin siivillä ja tein aika pikaisen selkä-hauis-hartia treenin salilla. Mutta sain kuitenkin hyvä treenin ja käsivarret hapoilla lähdin vetämään yritysliikunta-juttua yhdessä toisen ohjaajan kanssa.
Asiakastapaaminen
Nyt kun on ruvennut käymään salilla useammin, niin huomaan että tarvitsen salihanskat. Kävinpä sitten asiakastapaamisen jälkeen Kampin Nike Storessa etsimässä. Ja löysinkin. Ihanat mustat salihanskat, pinkillä swooshilla tietty! Ostin s-koon hanskat. (koska olen tyhmä) Monna 31-vee (ens viikolla 32-vee) halusi ÄN YY TEE NYT ne hanskat, eikä siihen vaikuttanut se, että hanskat eivät olleet sopivat. Ostin ne joka tapauksessa.. Olisin tarvinnut M-koon hanskat. No salitreenin tein noilla pienillä ja oli kivat painautumat käsissä sitten sen jälkeen.. ;D
Saan ehkä nuo nyt myytyä eteenpäin ja ostan sitten itselleni oikean kokoiset!! 😀 Lupaan!
Habaa.. 😉
Kuva-arvoitus: mikä laite?
Eilinen yritysliikuntatapahtuma oli vähän epämiellyttävä. Tuttuja juttuja tehtiin, (UKK-kävelytesti ja lihaskuntotestejä) ohjaajaparini ja minun välillä ei vaan kemiat oikein natsannut ja salamoita tuntui iskeytyvän tuon tuosta välillämme.. No homma hoidettiin kuitenkin kunnialla loppuun. On vaan inhottavaa jos joku homma menee itsestä riippumattomista syistä vähän puihin.. :/
Illalla kotona tein jauhelihaperunamuussipataa. Oikein taas oikeaoppisesti hiilaripitoista ruokaa klo 19.. 😉 Mutta joo. Teinpähän kuitenkin. Ja hyvää oli. Ei mitään gourmet-ruuan ulkonäköä omaa tämä safka, mutta pirun hyvää se on.
Nyt mä menen pakkaamaan salikamppeet laukkuun ja lähden salille. Iltapäivällä äitin kanssa lounastelua ja illalla ihana ystäväni Sanna tulee kylään. (ja kattomaan Tuuria mun kaa ;D )
Pirteää keskiviikkoa kaikille! 🙂
p.s. Onko teillä jotain toivepostaus-aiheita? 
Tanssista elämässäni meinaan piakkoin kirjoittaa, kun siitä on tullut niin paljon kysymyksiä.