Ihana!

Ihana päivä oli eilen, vaikka se ennakkoon vähän ahisti  ja stressasi. Ahdistuksen syinä oli pari työjuttua ja lähinnä aikataulut, että ehdin joka paikkaan. Hyvin ehdin ja illalla sain istua tyytyväisenä lämpimään saunaan.
Aamu alkoi ihanasti äitini luona. Kävimme siellä veljeni kanssa aamupalalla. Sain äitini ja veljenikin hedelmäsalaatin pauloihin. 😀 Kummalakin oli vähän sellainen ”ihan ok, muttei superhyvää”-fiilis hedelmäsalaatista, mutta mun väsäämä salaatti ja päälle ripaus kanelia ja avottia! Kyllä oli suu muikeena mammalla ja veljellä! 😉 Ja nam! Ihania, rasvaisia epäterveellisiä sarvia! Slurps! Söin kaksi!
Aamupalan jälkeen säntäsin Kamppiin, päätin ostaa itselleni siistin työpaidan ja kävinkin 4Runnersissa asioimassa nopeasti ennen asiakastapaamista. Ostin Niken pinkin juoksupaidan ja se oli tosi kiva! Sitten tapaamaan uutta asiakasta, ja sieltä sitten säntäsin Unisportille vetämään saliohjausta ja kahvakuulatuntia.
Päässä liikkuu.. Ei mitään, ei mitään, ei mitään, ei mitään.. 😉
Päivän syömiset ei menneet taas ihan niin kuin kirjoissa lukee.. Pari rukiista porkkanapiirakkaa välipalaksi ja näiden ohjausten jälkeen yksi Fitness Firstin mudslide bar. Siinä oli mun safkat aikavälillä 12-20.

Ohjauksien jälkeen oli taas suuntana dance.fi ja Latin EK:n treenit. Tilattiin mun ystävän Päkän kanssa meille tanssitreeneihin kokopuvut. Ihan super ihana!! Sen voi pitää alkutunnin ajan koko pukuna ja sitten kääräistä tuohon lanteille kun kroppa on vähän lämmennyt. Oij! Ihana!

Tanssitreeneissä me alettiin nyt treenaamaan koreografiaa, mikä me esitetään (kilpaillaan) lokakuun lopussa Frescassa. Koreoon kuuluu pieni pätkä show:ta, burleski-henkistä sellaista ja sitten salsaa. Jei! Ihan mahtava koreografia! Nyt vaan kovaa treeniä, koska tosiaan tuonne ei ole kauaa aikaa.

Tällaista tänne tänään. Aamun aloitin jo klo 7.30 asiakasta treenauttamalla ja nyt vähän lounasta napaan ja sitten taas kohti työhommeleita. 
 Ihanaa tiistaita kaikille!
Miten teidän viikkonne on käynnistynyt? 
Joko ootte ehtineet käynnistää treenien osalta viikkonne?
Ainiin, katoitteko sunnuntaita TTK:ta? Kuka on teiän suosikki?! 
Mun on Krisse, Antonio ja Kaskilahti! 
Niin ja mun mielestä tuomarit turhaan nihkeili sen Krissen disko-osuuksien kanssa, TTK on viihde-ohjelma ja kun Krissellä selkeesti tanssitaitoa, niin saa sen mun mielestä heittää vähän maustetta peliin!