Plörinäksi meni!

Aamulla kouluun lähdössä
Eilinen meni ihan plörinäksi koko päivä!! Ihan päin p*rsettä suoraan sanottuna!! 🙁
Aamulla heräsin aikaisin ja hyvällä fiiliksellä aloin valmistautumaan Irti Sokerista-koulutkseen osa 2. Yhtäkkiä tuli ihan älyttömän huono olo… No ajattelin sen menevän pian pois ja lähdin kouluun.
Koulusta jouduin lähtemään parin tunnin kuluttua pois TAKSILLA, kun oli niin sairaan huono olo etten uskaltanut julkisilla lähteä.. Siellä sitten taksin takapenkillä istuin pussi kädessä kohti äitini kotia. 
Siinä välissä mietin vielä, että muutaman tunnin lepo nyt ja sitten olo helpottaa. Pääsen Konstan Humppiin, tanssittunnille siis ja sen jälkeen katsomaan Puhdistusta ihanien tyttöjen kanssa.

Menin tosiaan äitini hoiviin, kun miehelläni kaveriensa kanssa meillä ”kinkerit”. Siellä lepäilin ja yritin syödä nuudeleita ja raejuustoa, teki niitä mieli piiiiitkästä aikaa. Ja päälle vähän basilikaa, joka on hyväksi mahalle.

No sain tuosta syötyä kaksi lusikallista. Ja olo eikun paheni. Hitto soikoon, kaikki kiva jäi eilen kokematta!! 🙁 🙁 Koulutus jäi kesken (no sen saan käytyä loppuun privatisti myöhemmin), ihanan Konstan tanssitunti jäi väliin (onneksi sinne pääsee toistekin) ja vielä leffailta ja popcornit, joista olin haaveillut jo pitkin viikkoa jäi väliin. Hemmetti! Meinas ruveta ihan itkettämään kun niin harmitti!!
Tänään mulla jo ihan hiukan parempi olo, silti vieläkin heikottaa. Nytpä ei voi mitään, koska asiakas odottaa tunnin kuluttua Mäkelänrinteellä. Toivottavasti te ootte säästyneet tältä vatsapöpöltä!! Mielummin olisin flunssassa kun vatsataudissa.