Vasta 2 kk !!

Tänään tajusin, että olen pitänyt tätä treeniblogia vasta reilu kaksi kuukautta. Silti olen saanut paljon teitä ihania lukijoita ja sivuni klikkauskerratkin lähentelee jo 30 000!!! Ihan huisia!! Oikeesti! Wau! 
Ja saanut teiltä lukijoilta niin ihania ja kannustavia kommentteja, että oikeesti sydämessä asti tuntuu!! 🙂 Eilenkin yksi ihana oli kirjoittanut, että ”sä oot mun uus idoli” ja oon saanut kuulla useaan otteeseen inspiroivani ja kannustavani näillä höpötyksilläni teitä lukijoitakin liikkumaan!
Ihan mahtavaa!! Te ette kaikki ehkä tiedäkään miten hyvältä se tuntuu kun saa kauniita ja positiivisia kommentteja teiltä lukijoilta.
Tämä bloggailu ei kuitenkaan (ainakaan mulle ja heille kenen kanssa oon bloggailusta jutellut) oo ihan aikaaviemätöntä puuhaa, niin on ihana tietää, että te lukijat viihdytte sivullani.
No mutta se siitä.. 🙂 Tämän hehkutuksen jäljiltä kuitenkin vaihdan nyt vähän uutta ulkonäköä blogilleni. Koska nuo rullaluistimet ovat alkaneet mua tylsistyttämään. 😀 Mitä pidätte uudesta ulkonäöstä? 🙂 Vai pitäiskö ottaa takaisin rullikset? 😀
Vanha kuva..
Tänään mulla on ollut välipäivä. Eilen kun oli aika kiireinen ja treenintäyteinen päivä, lisäksi tiedän jo ettei viikonloppuna tule välipäiviä pideltyä.
Eilen illalla käytiin ystäväni kanssa taas ihanan Topin tanssitunnilla High Heelsissä. Old Disco oli teemana, mutta tehtiin aika ”voguing”-painotteista sarjaa ja sekös kivaa oli! 🙂 Joutuu oikeesti ihan päätäkin käyttämään noilla tanssitunneilla! 😀 Siis yleensäkin tottakai joutuu tanssitunneilla tai tanssitreeneissä aivoja ruksuttamaan koreografian muistamisessa jne… Mutta sitten vielä pikkasen enemmän vaatii aivotyöskentelyä ainakin multa noi voguing-hommelit. 🙂 Mahti tunti oli joka tapauksessa taas ja tunnin jälkeen kaupan kautta kotiin lukuhommiin.

Kävin asiakkaan treenauttamisen ja tanssitunnin välissä ostamassa pari lehteä ja vähän välipalajuttuja kotiin. 🙂 Pähkinöitä vähän napostelin ja selailin Fit-lehteä illalla. Aamulla vähän ehdin selailla Costumea, mutta en vielä kummastakaan lukenut yhtään juttua. Miten te luette lehtiä, selaatteko ensin koko lehden läpi ja sitten ”palaatte” kiinnostavaan juttuun? Vai luetteko heti kiinnostavan jutun sen eteentullessa? Mä lähes aina selaan ensin koko lehden läpi ja sitten palaan. 🙂
Toinen kysymys mikä mulle tuli aamulla mieleen kun tein aamupalaleipiäni.. Laitatteko te tomaatit tai kurkut kinkun/juuston alle vai päälle? 😀 Tää on jostain syystä sellanen puheenaihe, että lähes aina porukassa on niitä jotka laittaa vihannekset alle ja niitä jotka laittaa ne päälle. Hihih. Ihan ku se maku jotenkin siitä muuttuis. 
Mä kuitenkin laitan ne alle, mun mielestä on kivempi kun ne ei ”koske” sormia.. 😀 Hahahaha.. Onpa jutut.
Kukkuu! 😉
Tätä välipäivää mä oon viettänyt Karkkilassa. Mä olin nimittäin appiukkoni kanssa potkimassa renkaita! 😀 😀 Oltiin katsomassa mulle ja mun miehelleni uutta autoa ja VOI IIIIK KÄÄÄÄK JA JEEEE!!!! Me saadaan uus auto syyskuussa!! Mä oon niin tohkeissani, että en meinaa pysyä housuissani!! Mä oon ihan pikkutytöstä asti tykännyt autoista, en siis sillee mitenkään outouteen asti 😀 Ihan oon barbeilla leikkiny, mutta siis kuitenkin autot on mun mielestä kivoja. Ja niillä on kiva ajaa, välillä (useimmiten) vähän liian lujaa. ;D Appiukkoni joutui n.kymmenen kertaa muistuttamaan mua tänäänkin nopeusrajoituksista.

 Hapsukengissä lähdin auton renkaita potkimaan ja kun kaupat oli tehty saatiin kakkupalat mieheen. 🙂

Ja meiän uus auto tulee siis olemaan tällainen:

Niiiin siistiä!!! 😀 😀

Upeeta perjantai-iltaa teille rakkaat lukijat! Itse lähden tästä appivanhemmilleni syömään hirvisoppaa!