Kotitreeniä

Voi kuulkaa mikä kiukkupäivä mulla oli eilen!! Heräsin vähän väärällä jalalla ja sitten se olikin siinä jo ”luettu” sen päivän kohtalo. Mun mies sanoi mulle eilen, että mä oon maailmanmestari kiukun keräämisessä! 😀 Ja kun sitä mietin, niin se on ihan totta!
Vaikka mä 95% ajasta pystynkin ajattelemaan asioista positiivisesti, niin sitten on näitä kiukunkeräyspäiviä! 😀 Ja mä oikein tunnen kuinka se kiukku vaan kasvaa ja kasvaa ja kasvaa.
Jossain välissä tiedän, että nyt pitäis lähteä lenkille, salille, kauppaan, ihan mihin vaan, mutta siinä vaiheessa kiukku on yleensä jo niin suuri ettei järki pelaa. 😀 Haha!
No siis, mullahan piti olla eilen kuntosalitreeni.. Mutta en kiukkuilultani päässyt mihinkään täältä kotoa päivällä ja päätin sitten vähäksi aikaa ryhdistäytyä ja tein pitkästä aikaa kotitreenin. Sain onneksi tehtyä hyvän treenin käsipainoilla ja kahvakuulalla. 
Treeniin kuului: 
hauis
ojentaja
olkapäät
Eristetty hauiskääntö
Kick back, ojentaja
Pystypunnerrus, olkapäät
Pystysoutu, olkapäät

Kiukutteluni loppui sitten kun lähdin tapaamaan ihanaa ystävääni Sannaa. ♥ Sanna oli laittanut meille ihanan ja terveellisen iltapalan: mansikoita, hunajamelonia ja karviaismarjoja. Niin ja vähän tofujäätelöä. 😉 Katottiin Tuuria ja höpöteltiin, parhautta!

Nam!

Tänään aamulla olen käynyt jo juoksuttamassa yhtä asiakastani. Ja tietysti vähän myös itseäni siinä samalla.. 😀 Auton mittari näytti aika ”syksyistä” lukemaa aamulla:

Minä odottelin kentän laidalla ja asiakas pinkoi rataa ympäri! 🙂 Hyvä asiakas!! 😉
Vähän piti hyppiä ja pomppia itsekin, ettei tullut kylmä. Lenkkeilimme tuonne kentälle ja siinä ehti pieni lämpö tulla, sitten kun paikallaan seisoi hetken aikaa, niin tuntui tosiaan tuo +11c!!
Asiakkaan treenauttamisen jälkeen kaupan kautta kotiin ja aamupalan tekoon. Tässä kauppakassini sisältöä:
Aamupalalla nautin marjoja, ruisleipää, bulgarian jugurttia, banaania, kahvia ja itsepuristettua appelsiinimehua!

Ihan kohta lähden tapaamaan taas yhtä toista asiakasta ja vetämään hänelle treenit. Sitten vielä itse tanssitunnille sen jälkeen. Sellaista kuuluu minun torstaihini, mitäs teille kuuluu?

Loppuun vielä motivaatiokuva