Viilenevät illat ♥

Tiedäettekö mikä on ihanaa syksyn viilenevissä illoissa? No niissä on toki monta hyvää asiaa, mutta yks parhaimmista on tee ja kynttilät. ♥ Mun mielestä syksyilloissa on romantiikkaa ja ne on jotenkin suopeita, leppoisia ja ihania. 🙂
Ostin ihanan peltipurkin johon voin laittaa teepusseja. Tykkään tosi paljon vihreestä teestä, en oikeestaan enää ollenkaan juo ns. normaalia ”mustaa teetä”. Toki joskus sitäkin.

Eiliset tanssitreenit oli ihan upeat! Viime maanantainahan kerroinkin, ettei niin hyvältä tuntunut tokat treenit ja jäi jotenkin tylsä fiilis vaikka ekat treenit olikin huiput. No nyt eilen oli taas huiput! 😀
Show-Salsaa tosiaan vedettiin ja harjoteltiin vartalon käyttöä. Hiki lensi ja tuntui, että joka puolelta kroppaa kumposi hikipisaroita. Kaloreita kului reilut 500kcal ja aivan mahti fiilis jäi! Uujee! 😉 Vaikkei niillä kaloreilla mulle ookkaan merkitystä tanssitreeneissä, välillä on ihan hauska vaan tietää mitä siellä viuhottaessa kuluttaa.
Uudet tanssipökät vaan viuhui kun tahti oli niin kova. 😀 Ja tässä teille ihana ”ennen ja jälkeen”-kuva. HYI!!! Näytän ihan pyllystä revityltä tossa jälkeen-kuvassa!!
Eilen meiltä oli loppunut Bulgarian jugurtit yllättäen ja jouduin tekemään mun välipalan ”kuivaan” maitorahkaan. Ja voin kertoa, että ei kyllä ollu yhtään niin hyvää!! 😀 Tai oikeestaan se maku oli ihan jees, mutta koostumus oli ihan liisteriä eikä mennyt kyllä alas.
Tänään on sitten se Lady Gagan keikka ja sinne Erican kanssa jee!!! 🙂 Eilinen keikka oli kuulemma loistava, innolla odotan että tänään tulee yhtä hyvä show, ellei jopa parempi! ;D
Nyt vielä vähän jauhelihakeittoa napaan ja muutamia työjuttuja. 
P.S. Meinaatteko te katsoa tänään BB:tä? Vai onko jollain jo 24/7 ja eilisestä asti nenä ruudussa?!
Mä en tiedä pystynkö enää tänä vuonna sitä kattomaan, aiemmin oon kyllä jääny jopa koukkuun.. Mutta nyt mua rupes jotenki jo suututtaa kun luin Iltalehdestä näiden ”pimujen” juttuja, että ”ON SIISTII ÄRSYTTÄÄ MUITA IHMISIÄ!” Apua!! Kääk!! Eiii!! Meinaa verenpaine kohota jo nyt!…