Kakkua ja Gagaa!

Te ette taida haluta paljastaa paheitanne! ūüėČ Kukaan ei kommentoinut asiaa.. Hihi. No ei niit√§ toki tarvi kenellek√§√§n paljastaa.

Synttärivieraan kostyymi

Eilen olo koheni iltap√§iv√§√§n menness√§ sen verran hyv√§ksi, ett√§ p√§√§sin kuin p√§√§sinkin Erican tytt√§ren syntt√§rijuhlille. P√§iv√§n aikana olin tosiaan sy√∂nyt sen kaksi lihapullaa ja metwurstileiv√§n ja Erican luona p√∂yd√§t notkuivat kakuista ja karkeista. P√§√§tin, ett√§ maistan ihan pienen siivun ja pikku kupillisen kahvia. Hyvin k√§vi, ei tullut edes kovin huono olo. ūüėÄ

Erica ja hänen ihana ja suloinen pikku prinsessa olivat molemmat niin super kauniina että! ♥
Mun lahja pikku prinsessalle
Kaunis synttärisankari ja kaunis äiti

Aika mahti ylläri oli, että Ericalla oli mulle ja hänelle liput Lady Gagan konserttiin! Ja sinne mennään sitten huomenna. Jeejee!!

Illalla kotona tein kes√§kurpitsa-”pastaa” ja kinkkukastiketta. Hitsi mik√§ n√§lk√§ oli illalla kun olo tosiaan jo l√§hes terve, eik√§ viikonlopun aikana ollut tullut nautittua kuin ehk√§ 1000kcal YHTEENS√Ą! ūüėÄ

Tänään pääsen VIHDOIN taas treenaamaan!! Tanssiryhmän treenit illalla. Tänään on vuorossa Show-salsaa ja vartalonkäyttöä. Kuulostaa mahtavalta! Mä rakastan show-tansseja, ehkä siksi kun olen pienestä asti nimenomaan show-painotteisia tanssilajeja harrastanut tai ehkä siksi, että se tempaa mukaansa vielä jotenkin enemmän kuin muut lajit!


Ostin viime viikolla uudet tanssip√∂k√§t (toki k√§yt√§n muussakin treeniss√§) R√∂hniscilt√§, tai siis Stockkalta, mutta R√∂hnischin housut. Ihan super ihanan tuntuset p√§√§ll√§ ja mun mielest√§ aika makeen n√§k√∂isetkin! ūüôā
Uudet pökät
Mitäs teiän viikkoplääneihin mahtuu? Kovaa treenaamista ja sillee? Eiks ni? ;D
¬†Jos ette oo viel√§ k√§yneet, niin k√§yk√§√§ ”tykk√§ilem√§ss√§” mun tai siis MT Personal Trainingin Facebook-sivuista!!