Metwurstia ja ajatuksen voimaa! :D

Kaksi asiaa: paheet ja ajatuksen voima! Niistä teille tänään raapustan. Koska kipuliisana täällä olen, niin en voi treenata enkä kertoa siitä. Toivottavasti teillä on ollut ihana ja aurinkoinen viikonloppu! Ootteko te jaksaneet treenata viikonlopun täydeltä vai onko mennyt lurjusteluksi? ;D
Positiivisen ajatuksen voimasta ja ylipäätään ajatuksen voimasta luin hyvän jutun kaverini Jennyn blogista ja sieltä jutusta Hyvistä ajatuksista seuraa hyvää. Ihana teksti ja mä oon tosi paljon samalla kannalla. Oonkin teille joskus kirjoittanut siitä, että tuntuu välillä oudolta kuinka ihmisiä ärsyttää mun positiivisuus ja esim. positiiviset facebook-statukset. Ihmetellyt myös sitä miksi jotkut ihmiset haluaa olla tietentahtoen ilkeitä. Mä itse uskon vahvasti siihen, että positiivisella elämänasenteella syntyy positiivista elämää! 🙂 Vaikka välillä pettymyksiä tuleekin, mutta ne kai kuuluu elämään. Ja toisaalta niistä pystyy nousemaan nopeemmin jos pystyy näkemään asioissa edes pienen toivon ja positiivisuuden pilkkeen. Vai mitä?
Mulla oli eilen fyysisesti niin paha olo, etten ees muista koska viimeks ois tuntunut samalta. Mä yritin koko ajan silti miettiä, että tää on varmaan nyt vaan se syvin aallonpohja ja huomenna viimeistään sieltä pohjalta lähetään nousemaan ylös. Ja onko sitten ajatuksen voimaa, levon voimaa, vitamiinien voimaa vai minkä, mutta tänään on parempi olo! Mä paranen!! 🙂 Hihi, ihan ku ois ollu joku kovempikin sairaus.. 😉
”Hei, ootko sä vielä kipee?”
Onneksi mulla on ollut seuraa tästä ihanasta Viivi-koirasta! Mun mieheni on ollut opintiellä ja töissä, niin päivällä oon saanu seuraa ihanasta ja niin kiltistä koirulista. ♥ 
”Ethän viitsisi kuvata, se häikäisee!”
”Leikiks sä mun kaa vähän aikaa?”
Mutta sitten se toinen aihe, eli paheet!! 😀 Onko teillä sellaisia ruokaan liittyviä paheita, että te tiedätte sen olevan ”ei niin terveellistä”, mutta silti syötte sitä?
Mulla on!! Ja se on metwursti!! 😀 Kevyt-sellainen kylläkin, mutta silti! Rasvaahan se on täynnä se kevyt metwurstikin. Mun mielestä yks paras iltapala on pehmeä/tuore Ruispala-viipale, vähän voimarinia päälle, tomaattiviipaleita ja sit kaks-kolme viipaletta kevyt metwurstia! Ai slurps vaan!! ♥ 
Tässä onkin kuva mun tän päivän ruuasta. Metwurstileipä ja kaks lihapullaa. 🙁 Vähän säälittävää.. 😉 Mutta en uskalla vielä enempää syödä. Eilen söin ehkä yhden desin riisiä… Mutta pikkuhiljaa! 🙂

Jos vaan mitenkään pystyn ja kykenen, meen iltapäivällä käymään ihanan ystäväni Erican tyttären synttärijuhlilla. 🙂 Ihanaa sunnuntaipäivää teille kaikille! Kertokaa mulle teiän paheista! ;D Hohohohohoo..!! Niin ja kiitos kaikille paranemistsemppaus-viesteistä!