Kipusisko

Menikö se niin, että jos pää ei tajua ottaa lepoa, niin kroppa ottaa sitä sitten jollain keinolla?! No nyt on niin lepoa kun vaan voi! 🙁 Ihan sängyn omana oon. Plääh! Flunssa, vatsaflunssa, kolottaa joka paikkaan ja niskaan sattuu tää makaaminen. 🙁 Eikä mitään toivoa, että pääsis treenaamaan.
Voimaton olo ja tekis mieli vaan rypeä itsesäälissä ja syödä suklaata. (tosin sitäkään ei tee nyt mieli, kun on niin pahaolo) Onko teilläkin niin, että kun on kipeenä, niin siihen automaattisesti yhdistää suklaan? Tai jonkun muun herkun?
Mä söin torstai-iltana suklaata pari riviä ja ei helpottanut oloa yhtään. Onneks olin käynyt siellä superpäivillä, niin oli hunajamelonia, appelsiinia ja aprikoosia. Niitä sitten napsin ja heti parani olo.
Mutta vaan hetkellisesti. Napsin myös kaikenlaisia vitamiineja niin paljon, että nyt on sitten pahaolokin flunssan lisäksi. Tai sitten vatsaflunssa tuli kaveriksi normaaliflunssalle.. Pöh.
Onneks mulla on täällä parantajakoira kaverina. Mun piti hoitaa sitä viikonloppu, mutta nyt se hoitaakin mua. ;D 
Tällaista ”valivali”-postausta en oo tainnut aiemmin koskaan tehdä. Mutta tässä sellainen nyt on.
Ihanaa ja tervettä viikonloppua teille muille! 🙂 Nauttikaa auringosta, se lämmittää ihanasti vielä! 🙂