Päivien viemää

Päivät menee ihan älyttömän nopeasti tällä hetkellä. En ehi oikein ees näitä mun blogiharrastuksia hoitaa.. 😀 Ja tarkotan sillä omien postauksien kirjoittelun lisäksi mun vakkariblogien lukemista. Saatika että ehtisin uusia mielenkiintoisia blogeja metskata. 🙂
Onko tänään siis jo torstai!? Näitä kysymyksiä mulla liikkuu nykyään päässä! 😀 😀

Sportin ja treenamisen puolesta alkuviikko on sujunu kivasti.
Maanantaina tosiaan oli tanssitreenit, niin kun jo teille kirjottelinkin. Tiistaina pyöräilin ja kävin salilla. Salilla sain taas nostaa vähän painoja, mikä oli kivaa!

Salitreenin jälkeen jäin tekemään vähän töitä ja sitten vielä pyöräillen kotiin. Ihanaa on kun pyörä on nykyään niin helppo kulkuväline. Kun keväällä kaivoin pyörän kellarista ja lähdin ekan kerran sillä kotoota Mäkelänrinteeseen (teen sielläkin siis saliohjauksia, jos joku ei vielä tienny.. ;D ), niin kaloreita kului 250. Matkaa on reilu 5km. Nyt tiistaina saman matkan aikana kaloreita kului 130kcal. Eli kertoohan se kasvaneesta kunnosta! 🙂 Siistii!

Lisätankkausta superpäiviltä 😉
Eilinen aamupala
Eilinen päivällinen

Eilen olin tanssitunnilla aamupäivällä. Ja töitä oli taas ennen ja jälkeen. Illalla meille tuli ihana pikku Viivi-koirulinen hoitoon pariks tunniks. Viikonloppuna se tulee pe-su meille, niin eilen se oli täällä ”harjottelemassa”.. 😀 Ja harjoittelu sujui mainiosti! Ihan mahtava tyyppi! Hihih! ♥

”Jos mä ihan vähän tässä yritän hamuta sun kinkkusalaattia”
Iltalenkillä

Nyt mulla on joku tyhmä ”syysflunssa”, mutta mä en aio antaa sille periksi. Vitamiineja vaan nassuun tuplamäärä ja etiäpäin! ;D 

Onko syysflunssa vielä saavuttanu teitä? Toivottavasti ei!!