Dibadabaduu!

Tää viikko on alkanut rytinällä!! Mulla on ollut niin paljon kaikenlaista hommaa, että hyvä kun oon tietokonetta ehtinyt avata. Pikainen päivitys nyt kahdesta päivästä tässä.
Eilen töiden lisäksi olin tanssimassa ja juoksemassa. Eilen mulla oli ensimmäiset treenit tanssiryhmän kanssa ja oli siis aivan HUIPPU IHANAA!!! Mä oon niin innoissani! Lokakuussa jo ensimmäinen esiintyminen.. Jaiks! ;D
Tää päivä on ollu myös aivan hulinaa. Asiakkaalle treeniä, uimakoulua kahdelle ihanalle pikku ihmiselle (siis alle 5v.-sisaruksille), kuntosaliohjauksia, ym.ym. Oon liikkunut paikasta toiseen pyörällä, joten sain tän päivän treenin sitten siitä. Yhteensä pyöräilyä tuli tehtyä n.20km. 
Pari tuntia vapaata oli päivällä ja kävin rakkaan veljeni luona syömässä lohikeittoa äitini kanssa.
Lohisopan jälkeen pyöräilin hakemaan iPhoneni huollosta ja sitten takaisin töihin. Kotiin tulin vasta tunti sitten, eli 20.30. Ja aamulla siis jo lähdin treenauttamaan asiakasta. Pitkä päivä ja nyt on silmät ristissä ja väsyttää. Mutta ihana päivä silti! 🙂
Ja mä sain mun iPhoneen vaaleanpunaisen etupanelin!! ♥ Kuinka hieno?

Miten teillä on tiistai rullaillut kohti iltaa? 🙂 Laittakaa mulle jotain toiveaiheita, jos sellaisia taas joltain lukijalta löytyy!! Tuntuu välillä, että tää on joka päivä ihan tätä samaa lätinää.. 😀 😀 Joten otan tosi mielelläni aihe-ideoita vastaan!!

InBodysta!!! Te jotka siitä nyt olitte kiinnostuneita, laittakaa mulle sähköpostia monna@mtpersonaltraining.fi.  Laitan lisäinfoa ja päivämääriä sitten sähköpostitse. 🙂
Loppuun vielä ote mun treeneistä reilun viikon ajalta. Tältä näyttää:
Nyt mä meen nukkumaan. Hyvää yötä ja kauniita unia!