Supertreeniä ja tanssia

Supersikahyvämakeeupee supertreeni tuli vedettyä lauantaina!! Pyöräilin ensin kotoa Oulunkylän Urheilupuistolle jonne oltiin sovittu treffit ystäväni Heidin kanssa. Siitä pyöräiltiin Pikkukoskelle, jossa tehtiin lihaskuntoa pukeilla + vatsoja ja selkiä. Sen jälkeen lähdettin juoksemaan ja juostiin n.45min. Sitten palattiin takaisin pyörillemme ja pyöräiltiin vielä takaisin lähtöpisteelle. Kokonaisuudessaan treeni kesti 1,45h ja kaloreita kului 752kcal!! 😀 Kaiken kukkuraksi oli ihana tehdä hyvä, rankka ja pitkä treeni ihanan ystävän kanssa. ♥ Treenistä muutama kuva:
Pyörämme parkissa 🙂
Vatsoja
Selkiä
 Nouseeko pukki, no tottakai.. ;D
Onnelliset, mutta väsyneet treenaajat kovan treenin jälkeen.
Illalla tehtiin kotona mieheni kanssa pizzaa ja herkuteltiin muutenkin vähän, niin kun olin haaveillutkin. 🙂 Pikkasen irtokarkkeja, limua ja suklaata. Namnam! Meiän piti kattoa joku leffa, mutta jäätiinkin tuijottamaan olympialaisia. Ja hyvä että jäätiin, saihan Suomi taas yhden mitalin lisää. 🙂 Keihästä on muutenkin ihan kiva mun mielestä seurata. Ja vitsi oli hauska kattoa kävelyä, jumantsuikka mitä vääntöä se on!! 😀 Ootteko te kattonu nyt olympialalisia? Mitä lajeja?
Lauantai-illan herkut
Tänään mä heräsin jo klo 06.00 ja lähdin kirpparille mun ystäväni Päivin kanssa. Tein muutaman hyvän löydön. Esim. Reebokin makeen hupputakin. Kuva tässä myöhemmin..
Mutta arvatkaas mitä muuta?! Mä menin kuin meninkin sinne koe-esiintymiseen…. Klo 17.00 alkoi EK Latin muodostelma-ryhmän koe-esiintyminen ja mehän mentiin sinne Päivin kanssa. Jännitti aika pirun paljon…
Laitoin ton uuden Reebokin takin päälle (pesin äkkiä heti kirpparin jälkeen ja kuivatin saunassa.. 😀 )
Sitten vaan trikoot jalkaan plus tanssitassut laukkuun ja eikun menoks…
Arvatkaapa miten kävi?! Pääsinkö mukaan lattaritanssiryhmään? Meille näytettiin lyhyt koreografia, jota vedettiin eri kokoisissa ryhmissä monta kertaa läpi. Sitten meiät jaettiin kahteen riviin. Mä olin  takarivissä. Sitten tanssiopettaja sanoi: ”Takarivi, valitettavasti te ette—————–lähde kotiin täältä, vaan te jatkatte EK Latin muodostelmaryhmässä!!” Hihihihihihiii!!  Huomenna ekat treenit.
Päästiin itse asiassa molemmat kyseiseen ryhmään! 🙂 Syksyn mittaan esiinnytään jonkun verran ja keväällä varmaan osallistutaan SM-kilpailuihin! Tittidii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEE!!!
Onhan teilläkin ollut ihana viikonloppu? Meinaatteko katsoa olympialaisten loppushow:ta? Siellä esiintyy kuulemma Spice Girls!!! 😀 puspus