Pyöräilyä ja lautapelejä

Eilen kävin vetäsemässä oikein hyvän pyörälenkin ja päälle tein rutkasti vatsoja. Oli tosi kivaa ja välillä oikein itteäkin hirvitti kun menin niin kovaa.. ;D Mutta mikä oli hulluinta ELOKUUSSA, oli se, että mulle meinas tulla kylmä kun oli vaan shortsit jalassa!!! Kääk!! Sieltä se syksy tekee oikeesti tuloaan..
Mutta ihanaa oli, ja nyt kun on pyöräilly taas vähän enempi ni luottaa tohon pyörään ja on helpompi vähän kikailla ja ajaa kovempaa. Mulla on maksiminopeus lenkin aikana 38,9km/h!! Tietysti siis alamäessä, mutta kyllä siinä vähän tuuli kävi! 😀 Keskinopeus lenkillä oli 18,3km/h. Se on ihan hyvä vauhti mun mielestä. Pituutta lenkillä oli 15km ja sitten tosiaan päälle vielä vatsat.
Ostin meiän kotiin vähän ihania juttuja. ♥ HOME-kirjaimet, sit tollasen hauskan kyltin ja ihanan tekstin: ”Live every Moment, Laugh every Day, Love beyond Words”. Eikö oo ihana?!? Oli muuten aika vaikee kiinnittää tota tekstiä.


Illalla meillä oli kahen muun pariskunnan kanssa ”lautapeliturnaus”. Oli ihan älyttömän kiva ilta ja niin kivoja pelejä. Syötiin, pelattiin ja juotiin vettä. 🙂 Se on ihanaa kun on niin hyviä tyyppejä, että on ihanaa ja hauskaa selvinkin päin. ♥ Me vietiin mukanamme Sanamania-peli, pelattiin sitä, sitten pelattiin Upongoa ja Dixit:iä. Tosta Dixitistä tuli kyllä ihan mun suosikkipeli!!

Nyt lähden mun ystäväni Heidin kanssa vetämään ”supertreenit”. Pyöräilyä, juoksua, vatsoja, punnerruksia jnejne.. Haluun oikein tehä sellasen rääkkitreenin. Toivottavasti Heidikin.. 😉 Illalla pidetään mun kullan kanssa leffailta ja tehdään ehkä pizzaa. Slurps! 🙂

Tänään aamulla otin hetken itselleni ja soittelin taas pianoa hetken aikaa ja lauleskelin. Mähän oon siis soittanut pianoa 5-vuotiaasta asti ja aikuisena laulanut erilaisissa tilaisuuksissa, häissä, hautajaisissa ym. Ja tykkään myös lauleskella karaokessa. 😉