Venyttelyä…?!

Eilen olin taas juoksukävelylenkillä. Oli jotenkin tosi hyvä fiilis ja juoksu kulki kivasti. Juoksin 50min, tai siis lenkin pituus oli 50min, josta juoksin about 35min. Eli oikein oon tyytyväinen! 🙂
Se mikä mua vähän harmittaa, on lenkkien pituuden suunnittelemattomuus. Kun mä lähden yksinäni tonne pinkomaan, niin meen vähän päämäärättömästi. Sen vuoksi lenkit jää nyt ainakin juoksukunnon kasvaessa vähän lyhyeksi.
Tottakai voisin sitten tässä kotinurkilla tehdä vielä jonkun pienen ”mutkan” ja saada pituutta lenkille lisää.. Mutta siinä vaiheessa mä oon jo ihan ”kotifiiliksillä”, enkä tosiaan enää jaksa lähteä mihinkään lisämutkalle.. ;D Siispä, seuraavan kerran kun lähden lenkille (lauantaina) suunnittelen reitin etukäteen. 

Lenkillä kuuntelin radiota ja sieltä tuli se Uniikin Hei näytä mikä sun meininki. Jos oot mukan, ota paita pois..” Haha! 😀 Siitä sainkin hyvän kuvateksti-idean.. Siis tosi hyvän.. 😉 Noup!

Uskokaa tai älkää, mutta mä tosiaan venyttelin eilen lenkin jälkeen!! Mä jo lenkille lähtiessäni olin päättäny, että venyttelen. Ja niin sitten teinkin. Tuntui hyvältä. 😉 Ehkä mä voisin tänäänkin venytellä. HAHA! Ettei se ois niinku sellanen harvinaisuus kerran kuukaudessa. 
Venyttelin ihan normit, eli etureidet, takareidet, pakarat, lonkankoukistajat ja pohkeet. Yritin täysillä ottaa jotain hyviä kuvia jokaisesta venytyksestä, mutta siis ihan karseita tuli. En saanu aseteltua kameraa hyvään paikkaan itselaukasuasemiin, eikä mun ”hovikuvaaja” ollu kotona (sen pelastus). Joten, mulla on teille YKS venyttelykuva!! Hahaha! 😀 😀
Että siitäs saitte nyt oikein ”kehonhuoltopostauksen”… 😀 😀 😀
Joo, mä oon nyt vähän levottomalla tuulella, joten taidanpa tästä lähteä urheilemaan. Tänään mulla on aika puhdas vapaapäivä töistä, paria sähköpostia ja puhelua lukuunottamatta. Joten meinaan mennä tekemään hyvän pitkän pyörälenkin ja sen jälkeen vähän keskivartalotreeniä.

Vielä yks juttu:

Nyt muutama teistä lukijoistani on kysellyt InBody-kehonkoostumusmittauksen hintoja ja mahdollisuuksia. Mä teen niitä mittauksia InBody 720-laitteella siis yhden firman kautta. Tein vähän tiedustelua ja voisin nyt järkätä teille lukijoilleni InBody-mittaustapahtuman.
Tämä kyseinen mittaus maksaa oikeasti 50€/hlö (tuossa firmassa, jossain se on kalliimpi), mutta jos saisin teistä hyvän porukan kasaan, niin saisitte sen 30€/hlö. Mittaukset teen Ruoholahdessa kyseisen firman tiloissa. Jokainen mitataan erikseen, eikä kukaan muu nää toisen tuloksia. ELI: LAITTAKAA MULLE INFOA NYT KUINKA MONI OLISI KIINNOSTUNUT ASIASTA!!  Lähen sitten vasta tsekkaamaan aikataulua ja ehdotan päivää.
Muiks vaan kaikille ja ihanaa perstaita!!
Ainiin, vielä yks juttu: (pistäkää sanaa kiertämän alla olevasta)