A little bit about me :)

Ihania kommentteja sain taas eiliseen postaukseen!! ♥ Kiitos hurjasti!!
Niiden vuoksi ajattelinkin kertoa vähän itsestäni.

On ihan mahtavaa jos tekstieni perusteella pystyn välittämään teille lukijoille sen uskomattoman hyvän fiiliksen joka mulla nyt on. Tuntuu välillä, että halkean onnesta! 🙂 On sellainen olo, että pakahdun kohta! 😀 Sen ihanan tunteen takana pelkään kuitenkin, että joudun kohta tulemaan taas rytinällä alas.

Tällä hetkellä olen ehkä onnellisin mitä olen koko elämäni aikana ollut. ♥ Mulla on maailman parhain mies, oikeasti juuri se jonka kanssa haluan olla koko loppuelämäni. En pysty kuvittelemaankaan elämää ilman häntä. 
Mulla on nyt myös aivan mahtava työ. Teen sitä mitä rakastan ja mistä nautin, saan siitä vielä kaiken kukkuraksi palkkaa. 😉
Mulla on maailman hienoin äiti ja maailman hienoin veli. Kolme rakkainta: mieheni, äitini ja veljeni. ♥ Isäni poismenon jälkeen olemme lähentyneet, jos mahdollista, vielä enemmän äitini ja veljeni kanssa. Soittelemme päivittäin ja nähdäänkin noin kerran viikossa.
Lisäksi minulla on ihania ja rakkaita ystäviä, vain muutama todella hyvä ”luotto”ystävä ja vähän enempi sitten ihania ja upeita kavereita. Perheeseeni kuuluu myös rakkaat appivanhempani, sekä tätini ja serkkutyttöni. ♥ Viime vuoden aikana myös muutama rakas serkkuni on astunut takaisin elämääni.:)
Se miksi välillä pelkään, että rytinällä tullaan taas alas, on se että olen joutunut kokemaan jonkin verran isojakin kiviä elämäni tiellä. Myös moni läheinen ihminen on kuollut, mutta niistä selviää ajan myötä. Isän kuolema tietysti asia, mikä ei koskaan unohdu. Ikävä säilyy luultavasti aina. Ei tietysti päivittäin enää, mutta kyllä isä on mielessä edelleen usein.
Viime vuosi on ollut yksi henkisesti raskaimmista vuosista. Työpaikka jossa viime vuoden olin, on ollut yksi hirveimmistä, ellei jopa hirvein. Tein n. 30-40tuntia ylitöitä kuukausittain, olin ihan puhki ja nollasin stressin ja ahdistuksen viikonloppuisin.. Esimieheni, luultavasti molemmat heistä kärsivät narsistisesta luonnehäiriöstä, ja työ heidän alaisenaan oli yhtä helvettiä.

Syy siis siihen miksi tunnen nyt olevani ihan elämäni huipulla löytyy tietysti tästä nyky hetkestä, mutta kivet ja karikot viime vuodelta ja toki aiemmatkin kivet ovat tehneet sen, että nyt otan ilon irti kaikesta ja nykytilanteeni tuntuu ihan uskomattoman hyvältä!

Voisin kertoa teille enemmänkin itsestäni, mutta enpä kerro. 😉 Kerronpa sen sijaan eilisen treeneistä. 🙂
Olin tosiaan tanssitunnilla, kesätauko Studio High Heelsillä on loppunut ja pääsin heiluttelemaan lanteita kuubalaisen salsan tahtiin. Oli ihanaa!

Tanssitassut
Tanssistudio High Heels

Oli taas niin ihanaa!! Nyt mun ystävä Päivi yrittää usuttaa mua ilmottautumaan sunnuntaina järjestettäviin koe-esiintymisiin yhteen latin-erikoisryhmään.. Kääk! En kyllä vielä tiedä meenkö!!

Tanssitunnin jälkeen tulin kotiin vähän syömään lounasta (salaattia, avokadoa, tomaattia, kurkkua, ruohosipulia ja jauhelihaa) ja sitten illalla vedin vielä kahvakuulatreenin asiakkaalle. Ja siitä innostuneena kotona vielä 30min kahvakuulailin itsekseni. Kahvakuula on kyllä ihan pirun tehokas treeniväline.

Juu, nyt on kyllä jalat (pakarat ja reidet) hellinnä, sekä tanssitunnista, että kahvakuulailusta. Tänään lähden lenkille. Kivaa! 🙂 Nyt vaan vähän aikaa lepoa kotona ensin. Aamulla kävin jo 7.30 vetämässä saliohjelman asiakkaalle ja voi luoja kun väsytti lähtiessä..
Mutta heti kun näin asiakkaan ja alettiin treenihommiin, niin väsymys kaikkosi. 🙂

Tänään voisin ehkäpä myös tehdä ihan kunnon venyttelyt.. 😉 Taisin jäädä kiinni huonosta kehonhuollostani.. ;D Yksi teistä lukijoistani kyseli miten usein venyttelen jne. Mutta mun on pakko olla rehellinen ja kertoa, että oon TODELLA laiska venyttelemään. Tiedän, että pitäisi ja sitä toitotan aina asiakkailleni… Muttamutta.. Ehkäpä huomenna tiedossa ”venyttelypostaus”.. 😀
Ootteko te hyviä kehonhuoltajia? Vai tuppaako venyttely teilläkin jäämään kakkos sijalle?

 Hyvin pirteenä lähdössä asiakasta treenaamaan.. ;D Vähän pirteempänä takastullessa! ;D