Työn tuoma etu

Ihmisen mieli on kyllä outo. Niin kun oon aiemminkin tainnut todeta. 😉 Joskus ois ihan kiva olla vaan ja tehdä asioita ilman, että ajatukset rullaa tuhatta ja sataa taustalla. Vai mitä?
Mä oon joskus kaivanu oikein syvälle päähäni ajatuksen, että hyvä jumppaohjaaja, valmentaja, PT, ei ohjatessaan itse ota ”treenin merkeissä” tapahtuvaa tilannetta. 
Okei, oon edelleen sitä mieltä, että asiakashan/asiakkaathan on treenaava osapuoli ja minä olen vain se joka ohjaa. Mutta kyllähän se nyt vaan niin menee, että jos itse olen lenkillä juoksemassa tai pyöräilemässä asiakasta ohjatessa, niin saanhan minäkin siitä treeniä, vähän niin kuin kaupan päälle?!
Tai luontaisetuna.. 🙂 Tai jos vedän kahvakuulatunnin tai hydrospinningin, niin koko tunninhan minäkin siellä pyörän selässä heilun ja huudan asiakkaille ohjeita, hikihän siinä mullakin virtaa.
Jotenkin kuitenkin moraalisesti tuntuu väärältä sitten merkkailla sitä esim. HeiaHeiaan… Miksi?!?! 
Eilen joka tapauksessa vedin asiakkaalle pyörälenkkitreenit ja sen jälkeen pyöräilin vähän vielä itse päälle. Hiki oli kun tulin kotiin ja sainkin istua pyörän selässä 2h yhteensä. Ja taas muuten kiitin sitä mun uutta satulaa! Love it! ♥ 
Vitsi mä tykkään tästä mun arjesta nykyään. Mä en oikeesti osaa enää kuvitella ikinä meneväni töihin, jossa joku esimies mua määräilee!! 😀 Toivotaan siis, (pitäkää tekin peukkuja) että tää vauhdikas ja hyvä startti mun yrityksellä jatkuu ja kasvaa!!
Mulla on koko ajan uusia ideoita ja juttuja mielessä työni puolesta ja koko ajan aivot raksuttaa jotain hyvää treeniä, jota voin kokeilla jo olevilla asiakkaillani. On myös ihanaa kun huomaa, että treenien jälkeen asiakkaat on tyytyväisiä itseensä ja kiittelee hyvästä treenistä. Sehän tässä on tarkoitus, asiakas nauttii ja on ylpeä itsestään kun on taas kerran päässyt treenamaan ja kunkin asiakkaan tavoitteet siintää koko ajan lähempänä.
Eilen yksi teistä tarkkasilmäisistä lukijoista olikin bongannut mut punaisissa housuissa Ikeasta! 😀
Oisit tullut vaan hihasta nykäisemään! 😉
Olin juu siellä äitini kanssa ostamassa vähän ”syksyjuttuja” parvekkeelle. En kyllä löytänyt kuin muutaman kynttilän ja pari ihanaa kattoon kiinnitettävää härpäkettä. (nyt vielä pitäis keksiä miten noi saa sinne kattoon kiinni)

Nyt pari tuntia töitä ja sitten tanssitunnille pitkästä aikaa ja illalla vielä asiakkaalle treenit! Ihana High Heels on taas auennut kesätauon jälkeen, joten pääsee sinne keikuttamaan lanteita! 😉 
Mitä teidän keskiviikkoon kuuluu? Treenamista, töitä, molempia tai ei kumpaakaan? ;D

Tähän loppuun vielä pari faktaa kuvien muodossa. 🙂
Tän päivän aamupala
Mä rupeen kutoo sukkia!
Mul on lukulasit!
Enkä oikein tykkää niistä.