Juoksulenkin kautta Tallinnaan ;)

Näin kirjoitin eilen Facebookkiin. Sain siis eilen samanaikaisesti ihanaa palautetta mun omalta PT-asiakkaalta, kun taas blogiin oli tullut parikin älytöntä kommenttia. Joista toista en edes julkaissut ja toinen osoittautuikin ihan positiiviseksi palautteeksi.. 😉
Mutta, ihan vaan tiedoksi teille pälleille, jotka yrittää jotenkin siellä piruilla ja pönkittää omaa egoa v*ttuilemalla muille anonyyminä blogeissa, että mua ei ainakaan noi ilkeilyt hetkauta. 🙂 Enemmänkin säälittää, että jollain ihmisellä ei ole muuta elämää kun kettuilla toisille. Ei se oma olo siitä parane, kannattaa kokeilla jotain muuta keinoa! Hah! Pah! ja Phyi vaan teille ilkeilijä-hölmöläisille!

Eilen illalla mun mieheni veti mulle juoksutreenit. Ja ai että, kyllä oli hyvät! 500 kaloria paloi ja oli kivaa kun joku toinen veti treenin, ite piti mennä vaan perässä. 🙂 Huomasi kyllä, että kesälomalla ”lorvailu” tuntu kunnon juoksutreenissä. Sykkeet oli korkeemmalla kun ennen lomaa. Mutta eipä se mitään, nyt kun on lomat lomailtu niin voi taas juosta paljon. 🙂

Loppuun vielä vähän venyttelyjä

Tänään mä lähden mun vanhan työporukan kanssa Tallinnaan. Ihana porukka koossa ja tulee varmasti upea päivä!

Outfit päivään on jenkkilippuhame ja farkkupaita, illaksi jompikumpi mekoista alla:

 Ja tällaiset kengät tulee laukkuun mukaan, jos sitä vaikka johonkin baariinkin sattuisi menemään.. 😉

Ihanaa viikonloppua! ♥ Huomenna illalla arvon sitten kaikkien kilpailijoiden kesken palkinnon! Jos vielä halajat kilpailuun mukaan, niin käy osallistumassa TÄÄLLÄ !