Kesäloman jälkeinen väsymys

Kyllä. Kesäloman jälkeinen väsymys on iskenyt muhun. Ihan silmät ristissä täällä tökötän nyt (klo 8.07) ja eilenkin jo joskus klo 20 alkoi väsyttää niin paljon, että ois heti tehny mieli mennä pehkuihin.
Siksipä en siis eilen vaan millään jaksanut kirjoittaa blogia. Tarkoitus kyllä oli.
Tiistaina olin Suomenlinnassa nauttimassa välipäivästä ja auringosta. Seura oli parasta, oma veli ja mieheni. ♥ Piknik-eväät oli hyvin terveelliset ja vaikka kuinka mun ois tehnyt mieli ostaa jäätelö, niin en ostanut. Nyt oon ollut 4 päivää herkuttomalla ja tänään tulee viides. 🙂 Ihan älyttömän helposti mennyt siirtyminen kesäloman herkuttelusta terveelliseen normaaliruokavaliooni.
 Suomenlinnan outfit valmis! 😉 Ihanaa kun uus tatska pilkistää tuolta hameen helmasta! ♥
Eilen kävin salilla. En tosiaan enempää malttanu pitää välipäiviä tatuoinnin takia. Tein yläkroppaa, joten jalka sai olla rauhassa. Ja heti tietysti treenin jälkeen suihkutin tatuoinnin puhtaaksi ja rasvasin uudelleen. Kaikilla tatuoinnit ei parane nopeasti ja se riippuu myös tosi paljon paikasta mihin sen ottaa. Mulla esim jalkapöytien tikku-ukko ja -akka parani aika hitaasti ja oli pakko lepuutella viikko ilman mitään treeniä. Sen vuoksi tämän vaan siis sanon, ettei kukaan nyt luule että kaikki tatuoinnit voi hoitaa samalla tavalla..
Mutta juu, salilla olin taas Töölön Kisahallilla. Mä jotenkin nyt ehkä vähän oon rakastunu siihen paikkaan. Siellä on jotenkin sellanen tekemisen meininki. Se ei oo mikään ”hienostelijoiden” sali. Vaan sinne tullaan oikeesti urheilemaan ja äheltämään painojen kanssa. Siellä ei myöskään kukaan kato mitä kelläkin on päällä, onko viimeisimmät trendivärit urheiluvetimissä vai ei.
Huippua on myös se, että siellä näkee kaikenlaisia lajeja. Joka kulmassa ja paikassa joku tekee jotain.
Kentällä on voimistelijoita ja niiden oikealla puolella (tuosta mistä kuvan oon ottanu) on koriskentät.
”Ylähyllyllä” on juoksurata ja kaikki noi pikkusopet täynnä erilaisia treenijuttuja. Tällä puolen missä mä seison, niin on saliromppeita, kaikenlaisia laitteita. 
Jep, mutta se siitä. Tää rupes kuulostaa jo ihan mainospuheelta! 😀 Haha! Vaikka sitä se ei siis todella ollut. Toi on Helsingin Kaupungin omistuksessa, eli myös halvat hinnat sisään. 3€/salikerta.
Ennen treeniä
Treenin jälkeen
Kuvia itse treenistä mulla ei tällä kertaa nyt oo. Tai no on jotain ihan hölmöjä, itse kun on vähän vaikee ottaa kuvaa itestään ylätaljaa tehdessä.. ;D
Kilpailuakilpailuakilpailua! 😀 Mainitsinkin tuossa viime viikolla, vai oliko se toissa viikolla, että laitan teille lukijoille pienen kilpailun pystyyn. Eli kilpailun ohjeet tässä alla:
Sellainen kilpailu! 🙂 Vastailkaa kilpailun kysymykseen tämän postauksen alla! 
Mitäpä muuta teidän viikkoonne kuuluu? Onko teilläkin kesäloman jälkeistä väsymystä?
Nyt mä meen tekemään aamupalaa ja sitten vähän treeniä ennen asiakkaan tapaamista. Moro! 🙂