I ♥ GYM and…

Jos joku kysyis multa, että mikä on kivoin treenilaji mitä harrastan, niin vastaisin alle sekunissa että TANSSI ja KUNTOSALI!! Mä tykkään kyllä jotenkin niin käydä salilla. Se on sellasta selkeetä hommaa, että tässä nyt p*rkele nostetaan nää painot ja sitten lähetään kotiin. 😀
Eilen olin salilla tekemässä jalat. Tein takareidet, etureidet, kyykkyjä, jalkaprässiä ja pakaraa. + vatsat loppuun. Olin testaamassa taas uuden salin. Tai siis uuden salin mulle, vanha salihan se oli. Olin Töölön Kisahallilla. Mun mielestä ihan jo työni vuoksi on hyvä käydä tutustumassa moniin eri saleihin, asiakkaat kun tykkäävät käydä jokainen vähän eri saleilla. Mitä paremmin PT salin tuntee jo entuudestaan, sen parempi mielestäni.
Karu, mutta hyvä!
Etureidet

Peppulaitteessa oli hiukan keskittynyt katse.. Ja takareisiä tehdessä toi itse otettu kuva oli ehkä paras.. ;D Mutta ai että kun oli reidet hapoilla kun kävelin tekemään vatsoja. Ihana fiilis!!
Vatsoja tein oikein urakalla ja sain vatsalihaksetkin hapoille! Jee! 🙂 Yhteensä vatsoja tuli tehtyä 210kpl. Tein seitsemän erilaista liikettä ja jokaista 30 toistoa.

Yeah! 😉 Treeni tehty ja hyvä mieli!

Treenin jälkeen päätä pahkaa kotiin tekemään ruokaa ja sitten hihihiii!!
Se toinen asia mitä ”I ♥”.. ->
Lähdin kohti L Tattoota !! Siellä ystäväni Linda jo mua odotteli ja ei muuta kun hameen helma ylös ja hommiin.. ;D Siis apua miten jännitti taas! UUS TATSKA oli siinä siirtokuvana valmiina siirrettäväksi oikeaan reiteeni!
Oon jo pitkään (no ainakin tammikuusta, edellisen tatskani ottamisesta) halunnu reiteen tatuoinnin.
Jalat-postauksessani kerroin, kuinka mulla on joskus ollut reisistäni ahdistusta.
Ajattelin, että haluan ottaa reiteen tatuoinnin nyt, kun olen niihin vihdoin tyytyväinen!
Halusin sulan ja tähti+nuottijanan ympärille. Nuotit kuvastamaan mun elämässäni olevaa musiikkia: tanssiharrastus, lauluharrastus ja pianonsoitto. Sulka muuten vaan on todella kaunis ja jotenkin herkkä. Linda teki mulle ainutlaatuisen kuvan, jota kellään muulla ei oo. Love it!!

 Jalka ennen mitään ja siirtokuvalla.
Ja sitten hommiin. Reisi oli ihan suht helppo paikka. Mitä lähemmäs polvea neula meni, sitä enemmän tuntui kipua. Mutta muuten aika ”iisi” paikka. Reisilihas värähteli välillä hassusti. 🙂
Linda työssään 🙂
Ja tältä sitten se valmiina näyttää:

Ai että kun TYKKÄÄN!!!

Tänään pidän välipäivän, että kuva ehtii vähän parantua. Huomenna meinaan kyllä mennä jo salille. Teen kylläkin yläkropan ja sitten torstaina meinaan lenkille. Eikä tartte sitten huolehtia siellä mistään tatuoinnin hoito-ohjeista. Mulla näitä on jo aika monta ja tiedän kyllä miten toimia! 😉

Kiitos kovasti eilisen postauksen kommentoinnista! HeiaHeia herätti paljon keskustelua, mutta lähinnä kaikki olivat samaa mieltä kanssani! 

Kivaa tiistaita teille kaikille! Treenatkaa munkin puolesta! 😉
Aamupala tänään näytti tältä!