HeiaHeia – totta vai tarua?

Mun on nyt tehtävä postaus ihan vaan hiton hyvän kolumnin innoittamana. Juttu oli siis Helsingin Sanomissa ja TÄSSÄ siihen juttuun linkki. Itsekin olen siis HeiaHeian käyttäjä, mutta kuinka usea käytttää sitä ”oikein”? Ja kuinka moni laittaa liikuntasuoritukseksi 15min imuroinnin? Ja sitten hyvillä mielin lösähtää sohvalle ja syö berliinin munkin ”kun on tullut jo tämän päivän liikunta tehtyä”?
Mitä te ootte tosta asiasta mieltä? Onko ok jos merkkaa liikuntasuoritukseksi sen, että kävelee portaat ylös 4.kerrokseen eikä käytä hissiä? Tai pistää imuroinnin liikunnaksi?
Onko se hyvä jos tekee edes jotain? Vai onko se vaan itsensä huijaamista?
Tässä kuvia eilisestä aurinkopäiväfiilistelystä:
Eilen alkoi ravinnon puolesta arkeen paluu! Eli herkut jäi nyt pois ruokavaliosta vähäksi aikaa.
Heti jotenkin ”raikkaampi” olo ja turvotus-fiilis myös poissa.
Eilen ruuaksi söin vähähiilarista pataa. Lihaa, kesäkurpitsasuikaleita, paprikaa ja sipulia. Oli hyvää!!
Tää on tänään tällainen ”pikapostaus” nyt vaan. Koska mulla kiirus lähteä salille.
Mä oikein odotan, että loppuviikosta ehdin taas kunnolla lukea mun vakkarblogeja ja kommentoida ja kaikkee! Ihan huono omatunto kun en oo ehtiny. Haha! 😀 Kyllä mä otan huonoa omatuntoa näköjään vähän kaikesta. Aiai.
Illalla eilen nautiskeltiin vielä lämmöstä ja käppäiltiin vähän Kaivarin rannassa ja käytiin kattelemassa myös benji-hyppyä! HUI! Mä en ikinä hyppäis!!

Nyt mä tosiaan kiiruhdan salille, koska mulla on iltapäivällä yks jännä juttu ja sitä ennen pitää ehtiä treenit treenata! Ihanaa mennä salille pitkästä aikaa!! I ♥ GYM! 😉
Huomiseen beibet! 😉 ♥ Ja kertokaahan mielipiteitä tuosta HeiaHeiasta!! Kuulen niitä mielelläni!!