Ei lähe, ei lähe..

Mä kyllä niin toivon, että teillä on enemmän motivaatiota kun mulla! Mä oon niin päässy tähän mökkimoodiin, ettei meinaa mikään treeni maistua. Ens viikolla taas pääsee kotiin ja normi arki ja treenit taas maistuu! Uskon näin ja toivon! 😉

 

Mökkifiilistä näistä kuvista… ♥ Ukkoni piti tiukasti villasukat jalassa. vaikka aurinko paisto ja lämpötila oli +24c! 😉 


Joo, lenkille piti lähteä Pielisen rannalle. Jotenkin ei tosiaan kiinnostanut yhtään!! Mutta ei siinä auttanu ku pistää lenkkikamppeet päälle ja lähteä.

Kello päälle..
…ja sitten matkaan.

Mutta ei vaan lähteny ei sitten millään. Tuntu tosi raskaalta ja laiskotti vaan. Teki mieli kääntyä takasin ja mennä makoilemaan rantsuun. Mutta kyllä mä sitten talsin 4,5km matkan ja 50min lenkkiin kului aikaa. Suurimman osan matkasta kävelin. Kun ei vaan jalka meinannu nousta! 🙁 🙁
Ihanaa maisemaa oli ja kaunis ilma. Lenkin varrelta löytyi myös erilaisia ”kannustus-loruja”.. 🙂

Nyt mä en teitä enempää masentele tällä mun huonolla motivaatiolla.
Ihanaa on ollu kuitenkin kun on koko päivä ulkona taas oltu, pelattu betanqueta, krokettia, heitetty tikkaa ja ammuttu ilmakiväärillä. 🙂 Hih!


Antakaa mulle motivaatioajatuksia, niin ehkä ne tulis tänne asti ja sais mulle taas innon päälle!!