Mökiltä moi! :)

Oi kun on ihanaa olla mökillä! Anopin laittamia herkkuja ja aurinko paistaa! 🙂 ♥ 
Treeniäkin on tänään tullut tehtyä. Mökin pihalle rakennettiin mieheni kanssa kuntopiiri ja sen päälle pyörälenkki.
Aamupalaksi vedin lähitilan mansikoita ja anopin poimimia lakkoja. Yläkuvassa kylläkin muuraimia.
Aku Ankkoja pitää lukea aina mökillä ja yökkäri päällä pitää lurjustella pitkälle päivään. 🙂 Vai mitä?
Kyllä se niin tosiaan on, että yrittäjä ei ihan kokonaista lomapäivää taida nähdä, pari työjuttua aamusta hoitelin täällä ja sitten tietokone syrjään ja nauttimaan auringosta.
Joo sitten tosiaan rakennettiin kuntopiiri. Otettiin kotoota kahvakuulia mukaan ja hyppynaru. (joidenkin mielestä ärsyttävää kun ollaan tällasia treenihulluja lomallakin, mutta that’s our life!)
Sitten lisättiin kuntopiiripisteiksi vielä viltti, missä vatsoja ja selkiä ja punnerruksia ja mieheni vielä kaivoi vanhan autonrenkaan mukaan.
Mäkijuoksua, hyppynarua, vatsoja, selkiä, punnerruksia ja kahvakuulaliikkeitä. Reilu 400kcal tuli sellaisesta 50min treenistä.
Hyppunaru on muuten hyvä treeniväline, tosi hyvä sykkeenkohottaja ja kaiken lisäks hauskaa! 🙂
Tykkäättekö te hyppynarulla hyppimisestä? Vai tuleeko ”stipluja” koko ajan? ;D Mulla kyllä ainakin tuli stiplujakin, mutta sujui se ihan hyvinkin.

Kuntopiirin jälkeen käytiin tosiaan polkasemassa vielä sellanen 20min pyörälenkki. Ja sitten odottikin anopin herkkuruoka. Omasta pellosta perunoita, salaattia ja ruohosipulia. Appiukon kaataman hirven lihasta kastike ja anopin tekemät ruissämpylät. Kyllä vois sanoa, että luomuruokaa. Vai mitä?

Ja niin hyvää, että oli pakko syödä ittensä ähkyyn asti!  😀 Päälle päikkärit ja sitten kaffet mökin kuistilla.

Nyt mä meen lämmittämään saunaa. Ihanaa keskiviikkoa! 🙂 Kiitos taas kaikista kommenteista, mä vastailen teiän eilisiin kommentteihin sitten illemmalla. 🙂 Toivottavasti teillä on ollut myös ihana päivä ja hyvät treenit! Moikkeliskoikkelis!