Voihan loma ja laiskuus!!

Voi luoja miten sitä tekis mieli vain laiskotella lomalla! Viikonloppu meni ihan löysäilyn piikkiin ja eilen oli tosi vaikee päästä treenimoodiin takas! :/ Oon nyt rehellinen teille ja myönnän, että eilen en päässyt lenkille vaikka oli tarkoitus. 🙁 Päätin vielä illalla kuitenkin, että jotain on tehtävä ja tartuin kahvakuulaan ja tein pienen kotitreenin sen avulla!
Tässä muutamia liikkeitä treenistä, tein lisäksi vielä vatsoja ja alaselkää. Ihan hyvä treeni tuli ja parempi mieli kun sain aikaiseksi edes pienen treenin. 🙂
Onko teillä vaikeeta saada motivaatiota liikkumiseen ja treenaamiseen lomalla? Vai tuleeko vaan enemmän intoa, kun on aikaa eikä oo töitä siinä ”häiritsemässä”?
Kuten ehkä tarkkaavaisimmat teistä huomasi, hiusteni väri on muuttunut! 😀 Aloitin sunnuntaina vaalennus-operaation kahdella värinpoistolla ja yhdellä tuhkanvaalealla värillä. Ja tuloshan oli kaikkea muuta kun vaalea!! 😀 (+arka hiuspohja)
Moimoi keltuainen, tervetuloa oranssi! 😉
Päätinpä sitten, että nämä kyseiset 
keltuais-hiukset on ihan karseet (tossa kuvassa missä mulla on punaset housut näkyy keltaisuus ehkä parhaiten) ja ajattelin että hiukset selvii vähemällä haitalla jos värjäänkin ne oranssiksi! 🙂
Siispä oranssia väriä päähän ja lopputulos olikin oikein kiva ja mieltä tyydyttävä!
Tänään aamulla kävin lenkillä pitkästä aikaa, viime viikolla pikku lenkki Kustavissa, mutta kunnon lenkistä onkin aikaa. (viime viikolla tosin sekin) Lenkille lähdin lähes tyhjällä mahalla, mutta silti vähän energiaa juoksuun yhdellä ruisleivän viipaleella ja lasillisella appelsiinimehua.
Ja lenkkihän sujui ihan  mukavasti, mutta oisin mä silti jäänyt mielummin kotiin. Ilmakin ihan tyhmä. Pituutta lenkille tuli vaan 3km ja kesto oli 30min. Mutta huomisesta lähtien alkaa taas kunnon treenit!!
Lomaa jäljellä vielä viikko ja nyt onkin suuntana tänään Itä-Suomi ja Nurmes! 🙂 Ihanaa! 
Mukaan lähtee taas pyörät ja juoksulenkkarit. Tää viikko tulee olemaan kokonaisuudessaa terveellisempi, mutta oon ihan satavarma (ja aion antaa siihen itelleni luvan), että kyllä tälläkin viikolla vielä tulee herkuteltua anopin tekemiä herkkuja ja muuta.

No mitä tykkäätte uudesta väristä? 😉 Mitä teiän viikkoon kuuluu? Onko tulossa tehokas treeniviikko vai lomailua ja löysäilyä? Ihanaa viikkoa joka tapauksessa!  ♥  Kirjoittelen taas varmaan huomenna tai torstaina. Muimui!

Ainiin, ajattelin järkätä lukijoiden kesken liikunta-aiheisen kilpailun elokuussa, heti mun loman jälkeen. Eli ei muuta kun klikkailemaan ittensä tonne lukija-palkkiin, niin voitto voi olla lähempänä kun uskotkaan! ;D