Pyöräilyn ihanuus

Ai että. Kyllä se vaan on ihanaa kun on hyvä pyörä, mahtavat maisemat ja kaunis kesäpäivä.
Eilen tuli pyöräiltyä 38km. Aivan ihana päivä ja huipputreeni samalla! Pyöräiltiin Kustavista Brändöön. Brändö siis yksi Ahvenanmaan maakunnista, pienen pieniä saaria täynnä. Pari lossimatkaa välissä, mutta niitä en toki laskenut tuohon 38km:iin. 
Eka lossimatka ja tyyppi intoa ja energiaa täynnä!
Toi mun alelöytönä ostettu juoksuhame oli kyllä taas ihan huippu, pyöräilyshortsit kun on alle ommeltuna. Toimi tosi hyvin kuumana kesäpäivänä ja samalla sai jalat väriä pintaan. 🙂 Pyöräilijöitä Turun saaristossa näkee paljon, mutta muuten on tosi rauhallista ja hiljaista.
Meidän mökkimmehän oli Lomavalkamassa, jota pitää jonkinlainen raittiusseura. 😀
Pyöräily on ihan mahtavaa treeniä, siinä saa peruskestävyyttä, vauhtikestävyyttä ja maksimikestävyyttä treenattua. Maksimikestävyyden puolelle tietenkään kovasti ei eilen saaristossa menty, mutta kyllä jonkinlaisia mäkinousujakin oli. 
Auringonpalvontatauko

Kyllä sielu lepäs eilen tuolla saaristomaisemissa. Meri tuoksuu hyvälle ja kaikki on jotenkin iloisia ja hymyilee. Vaikka reidet ja pohkeet rupes jossain välissä olemaan vähän väsyneet, niin virtaa riitti silti. Ja uskon virtaa löytyneen nimenomaan psyykkisisitä syistä. 🙂 Toki myös syötiin hyvin ja verensokeri ei päässy laskemaan missään vaiheessa liian alas. 
Pyöräilyn lomassa tosiaan vähän tuli lekoteltua auringossa, syötyä ja kokeiltua kalliokiipeilyä… Tai siis no mun mieheni sitä kokeili ja mä valokuvasin ja ihastelin ja pelkäsin. 😀
Tänään aamulla käytiin vielä vetämässä aamuaerobinen, juostiin, tehtiin erilaisia juoksutekniikkaharjotuksia ja lopuksi käytiin vielä uimassa meressä. Ihana fiilis tuli taas.
Kyllä se kuulkaa mun on myönnettävä, että vaikka rakastankin tätä lomailemista, niin kaipaan silti jo vähän takaisin arkeen ja varsinkin ravintopuoleen arjessa.
Mutta sinne jäi nyt sitten ihana Turun saaristo ja auton nokka on suunnattu kohti Pälkänettä. Automatkan pystyy hyödyntämään blogikirjoittelulla ja parilla työasialla.. 😉
Aamuaerobinen
Hommia.. 😉
Kirjoittelen teille sitten seuraavan kerran vasta la tai su, joten iiiihanaaa loppuviikkoa teille kaikille!!
Ja käykääs vielä hyödyntämässä kysymys-postaustani jos jotain kyssäreitä on mulle esittää. 🙂 Ja senhän te löydätte TÄN  linkin alta! 🙂
Mä rupeen nyt kuuntelee ton mun armaan mieheni laulamista (se kuuntelee iPhonea kuulokkeet korvissa ja laulaa ”se kotka sut hotkasee nokkaan, kauhee rotko)…. 😀 Haha! 😀 😀 Ja nyt jo vuorossa Seal:in Kiss from a rose… ;D
Moro! 😀