Kahvakuulaa ja salitreeniä

Kyllä. Niin siinä vaan taas kävi, että mieli parani treenillä. Kyllä lähtiessä salille kiukutti vielä niin maan p**keleesti.. Pihalla kaatosateessa astuin vielä valkoisilla kangaskengillä johonkin mutaliejuun.. Vähän lens ärräpäitä. 😀 Mutta kuka käski laittaa valkoiset kangaskengät sellaseen säähän… 😉 Näin kiukkunen oli fiilis lähtiessä.. XD
Kiukuttelupostaus keräsi kuitenkin ennätysyleisön! 😀 😀 Haha! ”Monna treenaa”-blogin enkkapäivä oli eilen!
Salilla päätin tehdä ylävartalon, juoksun ja tanssituntien takia on nyt jalat ihan muussina, niin yläkroppaa oli hyvä reeenata. Lämmittelyks vähän soutulaitetta ensin. Ilmeet on ehkä parhaat ja ehdottoman kauniit..
Sitten selkää ylätaljassa ja koska salilla oli ihan hemmetisti porukkaa huonon sään vuoksi, niin otin kahvakuulan mukaan ja menin uimahallin katsomon ylätasanteelle tekemään treenin loppuun sillä.
Tai niin kun mun äiti kutsuu ”Hikihylly” = uimahallin katsomo. 🙂 Se on kyllä aika osuva, siellä on kuitenkin sellanen +35c lämmintä, niin siinä saa sellasen HOT-treenin aikaseks!
Siellä sitten ojentaja (ojentajapunnerrus), olkapää (pystysoutu), selkä (yhden käden kulmasoutu) ja rinta (yhden käden penkkipunnerrus). Vielä innostuin tekemään pari kyykkyä loppuun, en ees tiiä miks. 😀
Osasta liikkeistä parit kuvat tässä. 🙂
Ojentaja
Selkä
 Ja vielä kyykky, lähtöasento ja melkein loppuasento. 🙂
Ja sitten vähän niin kun vahingossa mun äiti otti videopätkää tosta ojentajaliikkeestä (onneks ei sentään koko sarjasta). Joten päätinpä käyttää tilaisuuden hyödyksi ja laittaa sen teille tänne. 🙂 Lopussa videota tulee mun pärstäkin ”livekuvana” teille tutuksi. 🙂 Hälinä taustalla johtuu tosiaan siitä, että siellä on ne uima-altaat tossa verhojen takana sekä toisella puolella lasten altaat. (nii ja kandee klikata toi videopätkä isommaks.. on aika ”sumunen” tollee pienenä)
Salitreenin jälkeen oli ihana tulla kotiin ja tehdä mun herkkusalaattia; avokadoa, raejuustoa, kinkkua, pinjansiemeniä, maissia, salaattia, tomaattia ja kurkkua. NAM!! Voisin syödä tota lautastolkulla!
Tuli ihan nälkä taas!! ;D Onneks aineksia on tällekin päivälle tohon herkkuun!
Mites teillä on nyt viikko lähteny rullaamaan juhannuksen jälkeen? Oliko teilläkin maanantai yhtä vaikee kun mulla?
Vielä pieni mainostus loppuun! 🙂 Jos joku teistä pääkaupunkiseudulla asuvista lukijoistani on kiinnostunut aloittamaan juoksuharrastuksen ja/tai saamaan vinkkejä juoksuharrastukseen, niin käykääpä kattomassa meiän firman sivuilta JUOKSUKOULUSTA (linkki)!! Ja suositelkaa toki ystävillennekin! Mä en tuu tota juoksukoulua pitämään vaan mun mieheni, joka oikeesti osaa ton homman! 😉 Mä oon vielä aloittelija! ;D
Mutta nyt toivottelen kivaa tiistaita kaikille!! 🙂