Vaikea maanantai

Oon saanut palautetta siitä kuinka ihanan energisiä ja iloisia mun postaukset on. Kiitos siitä! 🙂
Sellainenhan mä oon, enenrginen ja positiivinen. Ainakin 90% ajasta. Tänään ei oo yhtään sellanen olo!!
Ulkona on harmaata ja sataa, mulla on vieläkin pahaolo juhannuksesta ja muutenkin kiukuttaa.
Eilen lähin lenkille niin kun kerroinkin jo eilisessä postauksessa. Sain lenkkiseuraa mun miehestä, joka tuli ”sparraamaan” mua. 🙂 9,1km lenkki tuli siis tehtyä, josta juoksin taas vähän yli puolet ja kävelin loput.
Tein myös sellaisia maksimikestävyys-spurtteja. Ja tykkäsin tosi paljon kun mieheni oli mukana piiskaamassa.
Oikein tuli sellanen olo, et joo siis tän takia ihmiset palkkaa PT:itä.. 😉 Havainnoillistin oman ammattinikin siinä samassa.
Siinä on mun eilinen lenkki. Ton mä tuun sitten juoksemaan elokuussa.. 😀 Vähän vielä pitää lisätä matkaa, eli 900 metriä, niin on sitten koko 10 km täynnä. Ja toki toi keskinopeus tulee kasvamaan, nyt kuitenkin kävelin 30% matkasta.
Tulipas taas juoksupainotteinen postaus.. Mutta näillä mennään tänään.
Käykääpäs vastailemassa kyselyyn tossa oikeessa sivussa! 🙂 Ei tarvitse muuta kun klikata ruutua/ruutuja ja että ”vote”… Saan sitten vähän mielenkiintoisia tuloksia oman työni kannalta.
Tänään meinaan mennä salille ja vesijuoksemaan.
Pahoittelut tällaisesta kiukkukerttupostauksesta, huomenna taas varmaan parempi päivä! 🙂
-Monna-