Juoksukärpänenkö?

Herranen aika!!! Mä oon aina inhonnut juoksemista, enkä oo saanut siihen innostusta vaikka kuinka oon yrittänyt intervalleilla ym muilla muodoilla päästä sen makuun. Mutta!!! Uskokaa tai älkää, eilen kaatosateessa Lauttasaaren rannassa tehty intervallijuoksutreeni koulupäivän jälkeen herätti mun juoksevan sydämen! 😉
Se ei ollu kävely-juoksu-intervalli niin kun vähän luulin, se oli hölkkä- (PK-tasolla) ja juoksu- (VK-tasolla) lenkki! Sykkeet nousi välillä jopa 178:iin, mutta keskisyke oli 145, eli pysyi siinä vauhtikestävyyden rajoilla.
15min PK + 10min VK + 10min PK + 5min VK + 10min PK = 50min ja kaloreita kului 500kcal. JEPA! 😀
PK tarkoittaa siis peruskestävyyttä ja VK vauhtikestävyyttä, niiden lisäksi on myös MK, eli maksimikestävyys. Näiden rajojen mukaan tehdään usein juoksutreenejä ja vähän muutakin. Voin niistä teille joskus kertoa lisää jos kiinnostusta löytyy? 🙂
Tänään kävin nyt sitten heti aamusta heittämässä 45min lenkin. Voi että mä tykkään nyt tästä uudesta lajista! 🙂 Juoksin melkeinpä koko lenkin ja ihanaa oli!
Ihanaa on myös se, että tästä ei tullu nyt välipäivä, vaikka lähdenkin Tallinnassa käymään.
Tää on vaan tällänen pikapostaus, koska mä lähen ihan just mun veljen kanssa sinne Tallinnaan vähän ostelee juhannusjuomia ja viettää kivaa aurinkoista päivää!
Fiiliksiä eiliseltä ja tän päiväseltä lenkiltä kuvien muodossa:
Eilinen lenkkimaasto
Satoi ihan vaan vähän.. 😉
Ja hiukset lenkin jälkeen, näin käy mun luonnonkikkaroille siis vesisateessa. 😀
Tänään aamulla, sykevyö päälle taas ja menoks.
Tuima on katse lenkillä.. 😀
Lenkkimaisemaa
Mansikkaista maanantaita kaikille! 😀 (meiän opettaja eilen ”lanseeras” ton lauseen.. voi olla siis pikkasen ällöpirtee, mut sehän toisaalta sopii mulle!) MORO! 😀