Näyttökoe ja välipäivä

Tänään mulla on näyttökoe! Eli kohta sitten varmistuu se, että musta tulee virallisesti PTCA Personal Trainer!! Jeejee!!! 🙂
Koulu on nyt siis tosiaan loppusuoralla. Koulusta oon oppinut paljon uusia asioita ja hyödyllisiä asioita.
Kuitenkin myös moni asia on ollut mulle vanhan kertausta, mutta eihän se haittaa. Sitä kautta vaan varmistuu ja saa lisää varmuutta ammattiinsa.
Koulun startattua ajattelin skarpata myös omassa kropassani. Viime vuonna en työkiireiden ja stressin vuoksi käyny melkein ollenkaan urheilemassa!! Ihan silloin tällöin vaan ja tosi epäsäännöllisesti.
Nyt ajattelin, että kun kerta valmistun PT:ksi, niin mun on oltava esimerkki asiakkailleni! Mähän oon niinkun kävelevä käyntikortti tavallaan. Tää vuos onkin hurahtanut tähän puoliväliin asti kovasti urheilemalla. Treenaaminen on ollu tosi kivaa ja oon saanut siitä vaan lisäenergiaa ja ihania onnistumisen tunteita.
Kiloja multa ei oo puolen vuoden aikana tippunut kun ehkä 5. Mutta rasvamassaa on muutunut lihasmassaksi reilu 5kg. Myös vaatteista huomaa. Eilen kun pistin tuon vaaleansinisen mekon päälle, niin sain ilokseni huomata, että yläosaan ois mahtunu n.7cm lisää Monnaa. 😀 Viime kesänä mekko oli ihan kireä mulle ylhäältä myös. Ehkä ekasta kuvasta huomaa parhaiten, mekko ei istu enää ylhäältä hyvin ja tekee jopa vähän isomman näköseks tosta mustan kuminauhan yläpuolelta kun oikeesti oon.. Jotenkin jopa vähän inhottaa laittaa tollasta kuvaa, missä näyttää isommalta mitä todellisuudessa on..
No joo, mutta kivointa on tosiaan kun huomaa peruskunnon kasvaneen takaisin ja lihakset taas vähän erottuu. 🙂 Toki sekin on ihan kivaa, että painoa on vähemmän kun puoli vuotta sitten.
Eilen pidin välipäivän treeneistä. Meillä oli molemmilla mun mieheni kanssa täysin vapaapäivä, niin töistä kun urheilustakin. Loikoiltiin vaan auringossa, käytiin pelaamassa mölkkyä ja käppäiltiin kaupungilla.
Välipäivät on vähän hankalia nykyään. Sitä ajattelee, että ei prkle mun on kyllä pakko tänäänkin tehdä jotain ettei mee vaan ihan löysäilyks, tai sitten on sitä energiaa liikaa kun keho on tottunut sitä kuluttamaan melkein päivittäisellä liikunnalla, ja on pakko päästä purkamaan sitä johonkin tai muutun lapselliseksi kiukkukalleksi. 😀 Tai sitten vaan kertakaikkiaan tulee huono omatunto jos ei joka päivä tee jotain treeniä. Mikä on ihan ääerttömän tyhmää pelkästään! Tässä taas yks juttu missä neuvon asiakkaita toisin; ”välipäivät ovat tärkeitä lihasten ja kehon palautumiseen” jne jne…
Olis kiva kuulla kuinka paljon te pidätte välipäiviä? Vai pidättekö? Onko teilläkin liikunnasta tullut vähän niinkun ”huume”? 🙂
Kaunista ja aurinkoista lauantaita kaikille!
Mä lähden nyt suorittamaan sitä näyttökoetta! Hih!
Loppuun vielä pari kesäkuvaa eiliseltä kaupunkikäppäilyltä. 
Liikunnan ohella valokuvaus on yksi harrastukseni. 🙂