Aamufiiliksiä ja pumppia

Joka kerta kun aamulla herätyskello soi klo 06.00, mä mietin että minkä h*lvetin takia menin lupautumaan aamujumpan ohjaamiseen!!! Tänä aamuna tuntui taas just tolta. Klo 07.30 kahvakuulatunnin ohjaus.
Mutta sitten kun asiakkaita alkaa tulemaan saliin ja treeni lähtee käyntiin ja nään asiakkaiden silmissä intoa ja naamalla punaa ja hikeä, niin tuntuu että JEE tää on mun työtäni! Vielä tunnin jälkeen kun asiakkaat kiittävät ja lähtevät naamaansa hikipyyhkeeseen pyyhkien pois, niin en voi olla muuta kun ilonen ja tyytyväinen.
Mä en vaan koskaan oo ollut mikään aamuihminen. Tai toisaalta, oon jos saan vapaaehtoisesti herätä. ;D 
Tän aamun fiilikset… 😉 Mutta HUOM vaan ennen tuntia!

Eilen kävin kokeilemassa BodyPump #82:sen! Onko muut käyneet jo? Oli kyllä muuten hyvä! Kaikki biisit oli rankkoja (kuhan laitto painot oikein) ja se askelkyykkybiisi!! Voi luoja! Vatsat ois kyllä voinu olla rankemmat.. Ne usein on, mutta mä en jotenkin hirveesti tykkää siitä jalkojen vedosta kainaloihin, varsinkaan ehkä rankan hartiabiisin jälkeen. Tuntu enemmänkin siltä, että kädet vaan tärisee eikä keskivartaloon pystyny keskittymään siinä liikkeessä. Mitä muut on mieltä?

Mun oli muuten pakko vähän ottaa askelkyykkybiisitä vaikutteita ja tänään aamutunnilla pistin porukan kyykkyhyppimään aina sykkeenkohotus-väleissä. 😉

Mä oon kyllä nyt ihan rakastunu mun uuteen tukkaan ja jenkkihuiveihin! 😉 Noi jenkkihuivit on mulla kyllä tosi usein jossain päin kroppaa treenissä. 😀 Joko päässä tai ranteessa ”hikinauhana”. Joskus ollut myös nilkassa, tanssitunnilla. On makee, voin kertoo! ;D Haha! xD
Tänään meen tanssitunnille ja sitä ennen ja sen jälkeen vielä lisää töitä. Kivaakivaakivaa!

Hyviä treenifiilareita ja nauttikaa auringosta! Nyt se ainakin täällä Helsingissä paistaa! Uujea! 😉