Välineurheilua!

Mitäs te ootte mieltä välineurheilusta? Tai oikeestaan siis tekstiiliurheilusta?
Mä oon sitä mieltä, että kunnolliset treenivaatteet ja lenkkarit ovat treenin a ja o. Tarkotan sitä, että hengittävät, hyvät, tekniset vaatteet on todella tärkeää. Ne antaa treeniin lisäpotkua, kun ei vaatteet hierrä väärästä kohtaa, ne tukee esim juoksua ja hengittää.
Hyvät kengät on toinen yhtä tärkeä juttu. Lenkille pitää olla hyvät ja tukevat lenkkarit, pronaatiotuet jos tarvii ja ilman niitä jos ei tarvi. Jumpassa omat kengät ja sitten vielä tanssitunneilla omat. Salilla käytän usein jumppakenkiä tai välillä Five Fingersejä. Tanssitunneilla käytän ”tanssitassuja”. Tässä parit tanssitassuni..

Joo mutta siis koko aihehan lähti siitä, että eilen selailin Nike:n sivuja ja löysin taas joku sata asiaa mitä haluaisin sieltä tilata. Ne ei kyllä kaikki oo tarpeellisia, mutta välillä mun mielestä treenivaatteita saa ostaa vähän senkin takia, että se on kivaa. 🙂 Vai mitä? Mun mielestä on jotenkin hyväksyttävämpää ostaa treenivaatteita kun vaikka jotain ”biletoppeja”… 😀
Mä just lauantaina puhuin mun ystävän kanssa siitä, että mulla ei oo ikinä ollu väliä sillä minkä merkkinen mikäkin tuote on, tai onko jotkut sisustusjutut ostettu Ikeasta vai Iskusta. MUTTA yks mikä mulle merkkaa on NIKE!! Se on ihan huippu! Mä voisin ostaa Niken vaatteita treeniin ja vapaa-ajalle vaikka kuinka. Ja kenkiä kans! Tässä pari kuvaa niistä mitä aion jollain aikavälillä hankkia.

Ja noista ne ehkä ekat mitä haluaisin ois nää:

No mutta, sitten itse treenaamiseen.
Eilen pyöräilin 15km ja piti mennä vaikka mihin puistojumppiin ja Combat Maratooneihin, mutta mä väsähdin ihan täysin kun tulin kotiin. Reidetkin oli jotenkin hellänä pyörälenkistä. Päätin siis, että pyöräily sai riittää eiliseksi treeniksi.
Mä lainaan nykyään mun mieheni hybridipyörää kun haluan lähteä polkemaan sillai urheilumielessä. Sillä pääsee kovaa ja se tuntuu enemmän treeniltä. Eilen menin juurikin sillä.

Mä sain muuten eilen kesätukan! 😉 Päätin vähän lyhentää takaa ja tälläinen on tulos:

Nyt mä lähden tästä pistämään vähän murkinaa napaan ja sitten ois tiedossa 
asiakastapaamisia ja tietty omaa treeniä kans! 🙂
Iloista tiistaita kaikille!! 🙂