Elina & Merita

Ellina ja Merita

Heippa,

Alta voit lukea meidän molempien bloggaajien esittelyt. Tästä linkistiä voit käydä tutustumassa verkkovalmennuksiimme. 🙂

Toivottavasti viihdyt blogimme parissa! <3

 

Meritan esittely:

Olen 31-vuotias ruuhkavuosien keskellä elelevä viisihenkisen perheen äiti ja hyvinvointialalla työskentelevä yrittäjä. Suurena intohimona on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja varsinkin ravinto ja terveellisten, uusien reseptien loihtiminen. Elina & Merita -blogissa julkaisen terveellisiä reseptejä ja vinkkejä, miten omasta hyvinvoinnista voi ja pystyy pitämään huolta myös kiireen keskellä!

 

Elinan esittely:

Olen kolmekymppinen hyvinvointi- ja motivaatiovalmentaja sekä luennoitsija, oman tieni kulkija, vaimo ja unelmiani intohimoisesti toteuttava nainen. Rakastan läheisiäni, matkustelua ja uusien asioiden kokemista. Harrastan crossfittiä, kehonpainotreenejä sekä joogaa ja ammennankin näistä lajeista inspiraatiota treeneihin Elina & Merita -blogissa. Haluan pysäyttää ihmiset oman kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa äärelle ja motivoida tekemään tekoja päivittäin sen hyväksi. Koska sinä olet elämäsi tärkein ihminen.

 

Haluatko tehdä yhteistyötä Elinan ja Meritan kanssa? Ota yhteyttä: Fokus Median kaupallinen tuottaja Henna Manninen.

Löydät minut myös