Hyvästit

Hyvästit ja eteenpäin!

Niin tuli se päivä, kun me jätetään hyvästit bloggaamiselle.  Niin, en oikein tiedä mitä sanoisin. Kun että oli hienoa viettää tämä kulunut vajaa vuosi täällä kanssanne ja toivomme, että pääsimme antamaan teille inspiraatiota kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen.

Mussa on aina ollut palo sisällä, tai okei, sen jälkeen kun tein elämän mittaisen elämäntapamuutoksen, jonka julkaisun uudelleenjaoinkin aikaisemmin teille täällä. Se palo on ollut inspiroida muita pitämään itsestä huolta. Menneellä ei ole merkitystä, voit tehdä päätöksen nyt ja askel askeleelta, teko teolta, ajatus ajatukselta lähteä muuttamaan sun elämää. Tää palo on levinnyt elämäntapojen lisäksi henkiseen voimaan ja kasvuun ja sitä haluan myös viedä eteenpäin.

 

Hyvästit

 

Muista, että sä olet tosi tärkeä. Oot sun elämäsi tärkein henkilö. Sulla on yksi elämä, yksi keho. Mutta tää yksi sinä, sussa on voimaa enemmän kuin uskoitkaan. Anna itsellesi mahdollisuus ja tee tsekkaus sun elämäsi äärelle. Jos et ole tyytyväinen elämässäsi johonkin, tee jotain oma-aloitteisesti, että se asia muuttuisi. Yksi askel kerrallaan.

 

Hyvästit

 

Nyt meidän yksi aikakausi on ohitse, seuraava aukeaa. Katsotaan mitä elämä tuo tullessaan. Teille toivotan huippua joulunaikaa. Hymyä, energiaa, rakkautta, läheisyyttä, lempeyttä. Mut löydät jatkamasta omien aihealueideni parissa (rohkeus, kasbu ja oman itsensä näköinen elämä sekä tietenkin treenit ja hyvinvointi mukana)  INSTAGRAMISTA nimimerkillä elinaslife_

Nyt. Kauniit hyvästit. <3

-Elina-

Hyvästit