”Kunpa olisin uskaltanut elää elämää, jollaista oikeasti halusin elää…”

Millaista elämää sä haluat elää vuoden, viiden vuoden tai kymmenen vuoden kuluttua? Haluatko päästä sun työuralla eteenpäin? Haluatko olla henkisesti ja fyysisesti paremmassa kunnossa? Haluatko, että sun taloudellinen tilanne on parempi?

Jos haluat, että sun elämä on erilaista viiden vuoden kuluttua, mitä aiot seuraavien viiden vuoden aikana tehdä, jotta pääset haluamaasi pisteeseen? Jos sulla on tarkka suunnitelma matkallesi ja saat siitä aina ajoittain rustattua pois välitavoitteita, hienoa, sä olet hyvää vauhtia menossa haluamaasi suuntaan! Samalla voin onnitella sua siitä, että kuulut pieneen prosenttisosuuteen ihmisistä, jotka oikeasti tekee omien tavoitteidensa eteen töitä, eikä vain uneksi niistä.

Karu totuus on se, että 95% ihmisistä jotka haluaa omaan elämäänsä muutosta, valitettavasti vain haaveilee muutoksesta ja vain about 5% on valmiita tekemään töitä haluamansa eteen. Nämä loput 95% viivyttelee aloittamista ja siirtävät sitä aina eteenpäin tai osa odottaa lottovoittoa, jonka kautta voisi oikaista tiensä onneen.

Mutta totuus on se, ettei tavoitteiden kanssa voi oikaista. Jos sä haluat jotain, sun pitää painaa kovasti duunia sen eteen. Parhaimmat asiat elämässä ei oo ilmaisia, eikä niiden pidäkään olla, koska silloin niitä ei osaisi arvostaa niin hemmetisti kun on ylittänyt jonkun rajapyykin, jonka eteen on tehnyt niska limassa töitä.

Jos sä haluat, että sun elämä on viiden vuoden kuluttua täynnä terveyttä, hyvinvointia ja vaurautta ja haluat kenties tehdä sitä sun unelmaduunia, jossa saat päättää itse sun työpäivien kulusta, ryhdy tekemään hommia sen eteen. Tee kunnon 5-vuotissuunnitelma sun tavoitteelle ja sen jälkeen, paina kaasu pohjaan ja pidä se pohjassa, vaikka välillä matkan varrella tulisi vastaan töyssyjä ja takapakkeja.

 

Mukavuusalueella jatkuvasti lymyileminen kutistaa!

Mukavuusalueella jatkuvasti lymyilemällä saat aikaan toki mukavaa tunnetta sun elämässä, mutta kun sä pysyt tiukasti siellä sun mukavuuskuplassa, samalla sä lykkäät sun kasvua, kehitystä ja sitä sun tavoitetta, jonka haluat saavuttaa. Puhkaise siis sun mukavuuskupla ja hyppää rohkeasti kiinni haasteisiin! Elämä on tarkoitettu kunnolla elettäväksi.

Kuoleman ollessa lähellä ihmiset katuu eniten tekemättä jääneitä tekoja ja sitä, ettei elänyt elämää, jollaista olisi halunnut elää.

 

Seuraa Meritaa Instagramissa!